Izmirde müze kart nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Izmirde müze kart nereden alınır?
  2. Müze kart ile hangi müzelere girilir?
  3. Izmir Müze Kart ne kadar?
  4. Öğrenci müze kart nasıl alınır?
  5. Galata kulesinde Müze Kart geçerli mi?
  6. Ücretsiz Müzekart nasıl alınır?
  7. Ankarada Müze Kart nereden alınır?

Izmirde müze kart nereden alınır?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, "Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi" ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca "www.muzekart.com" adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.

Müze kart ile hangi müzelere girilir?

Müzekart, bakanlığa bağlı bütün büyük müzelerin (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Efes Antik Kenti, Göreme Açıkhava Müzesi, Pamukkale Hierapolis, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi vb.) gişelerinden çıkartılabiliyor.

Izmir Müze Kart ne kadar?

MüzeKart ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar'a bağlı 300'den fazla müze ve örenyerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilir, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Satın aldığınız ilk günden itibaren bir yıl boyunca geçerli olan Müze Kart'ın fiyatı Türk vatandaşları için 60 TL'dir.

Öğrenci müze kart nasıl alınır?

Müzekartı internetten muze.gov.tr/MuseumPass adresinden alabiliyorsunuz. Daha sonra kartınız onay aldıktan sonra kartınız 5 gün içinde kurye ile belirtilen adrese gönderiliyor. İnternetten ayrıca gideceğiniz yerde müzekart geçerli olan yerler için e-bilet alabiliyorsunuz.

Galata kulesinde Müze Kart geçerli mi?

galata kulesi'nde müze kart geçerli olmadığı için herkesin cebini ilgilendiren bir fiyat artışıdır.

Ücretsiz Müzekart nasıl alınır?

Müzekart almak isteyenler, kart basım istasyonlarından, “Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi” ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müze kartlarını alabilirler. Ayrıca “muze.gov.tr/urun-ekle” adresinden istenen bilgileri girerek kredi kartıyla online olarak Müzekart alabilirsiniz.

Ankarada Müze Kart nereden alınır?

Ankara'da Cumhuriyet Müzesi ve Anadolu Medeniyetler Müzesi'nden Müzekart temin edebilirsiniz.