Midilli Ayvalık seferleri başladı mı?

İçindekiler:

  1. Midilli Ayvalık seferleri başladı mı?
  2. Midilli adasina nasil gidilir?
  3. Midilli ye gidiliyor mu?
  4. Midilliye nasıl gidilir 2020?

Midilli Ayvalık seferleri başladı mı?

30 yıldır deniz taşımacılığı yapan şirket her gün çift taraflı AyvalıkMidilli seferi gerçekleştirmektedir. Feribot Ayvalık limanından saat 09.00'da kalkmakta ve yaklaşık 1,5 saat sonra Midilli Adası'na varmaktadır. Midilli- Ayvalık seferleri ise her akşam 18.00'de düzenlenmektedir.

Midilli adasina nasil gidilir?

Ayvalık'tan Midilli'ye ulaşım feribotla yapılıyor. Ayvalık merkezden Jale Tur, Jalem Tur ya da Turyol ile Midilli Adası'na doğru keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Ayvalık'tan Midilli'ye ulaşım feribot ile yaklaşık 1 ssat 20 dakika kadar sürüyor.

Midilli ye gidiliyor mu?

Adaya ulaşım denizyolu ve havayolu ile sağlanabilmektedir. Adaya denizyolu ile ulaşım Türkiye'nin en yakın noktası olan Ayvalık'tan sağlanmaktadır. ... Diğer Yunan adalarından da feribotlarla da Midilli'ye ulaşım söz konusudur. Midilli'de bulunan Mytilene Havalimanı sayesinde adaya uçakla ulaşım da sağlanabilmektedir.

Midilliye nasıl gidilir 2020?

Adaya ulaşım denizyolu ve havayolu ile sağlanabilmektedir. Adaya denizyolu ile ulaşım Türkiye'nin en yakın noktası olan Ayvalık'tan sağlanmaktadır. Ortalama 1,5 saat sürecek keyifli bir feribot yolculuğu ile adaya ulaşabilirsiniz. Çeşitli tur şirketlerinden ortalama 30 euro'ya gidiş dönüş biletinizi alabilirsiniz.