Jeunesse Global kimin?

İçindekiler:

  1. Jeunesse Global kimin?
  2. Reserve ne işe yarar?
  3. Jeunesse nerenin markası?
  4. Jeunesse sahibi kimdir?
  5. Jeunesse Reserve ne işe yarar?
  6. Jeunesse kayit nasil yapilir?
  7. Green Tea resveratrol ne işe yarar?
  8. Trunu Coffee nedir?
  9. RevitaBlu nedir?
  10. Finiti nedir?
  11. RevitaBlu ne işe yarar?
  12. Naara kolajen nedir?
  13. Luminesce serum ne işe yarar?

Jeunesse Global kimin?

Kurucular, karı koca Randy Ray ve Wendy Lewis, emekli olduklarında Jeunesse'I kurduklarında amaçları global milyar dolarlık bir marka inşa etmekti. Sadece altı yıl içinde, şirketin 2015 yılında 1 milyar dolardan fazla yıllık satışa ulaşmasıyla bu hayal gerçekleşti.

Reserve ne işe yarar?

Reserve dayanıklılığı artırır. Kas hücrelerinde bulunan enerji üretimini sağlayan mitokondri sayısını artırır. Aynı zamanda kas gücünü artırır ve koordinasyonu artırırken kas kaybını azaltır. Reserve hafızayı kuvvetlendirir.

Jeunesse nerenin markası?

Amerika'da kurulan Jeunesse eğitim ve desteği paylaşmak için teknolojinin gücünden yararlanan çığır açan, global bir platformdur.

Jeunesse sahibi kimdir?

Randy Ray, eşi Wendy Lewis ile birlikte 2009'da kurduğu milyar dolarlık doğrudan satış şirketi Jeunesse'in İcra Kurulu Müdürü ve ödül kazanmış girişimcidir.

Jeunesse Reserve ne işe yarar?

Reserve gençlik dolu bir yaşam hissi verir. Bitki konsantreleri ve ekstratları içeren karışımıyla vücudunuzun enerjisini arttırmaya yardımcı olur. Reserve egzotik meyve suları içeren doğal ve tatlı bir takviye edici gıdadır. Harika görünmenize ve hissetmenize yardımcı olur.

Jeunesse kayit nasil yapilir?

Bir Jeunesse Distribütörü olmak için kayıt yaptırırken, ile www.jeunesseglobal2.com adreslerinden erişim sağlamak suretiyle, adınız, ev ve iş adresleriniz, telefon numaralarınız, e-posta adresiniz, IP adresiniz, kredi kartı numaranız ve son kullanma tarihi, banka hesap bilgileriniz (mevduat hesabı ya da otomatik ödeme) ...

Green Tea resveratrol ne işe yarar?

Resveratrol, doğal bir ilaçtır. Vücudun kendini yenilemesi için gerekli olan antioksidan desteği sağlar. Vücudun kendini koruması için gerekli olan maddelerin üretimini sağlar. Ayrıca kilo vermeye yardımcıdır.

Trunu Coffee nedir?

TrüNü, günlük konforunuz düşünülerek tasarlanmış bir kahvedir. Her porsiyon, , sizin daha uzun süre tok hissetmenize yardımcı olarak bilinen besleyici bir madde olan 5 gram % 100 çözünür lif içerir. Bu çabuk hazırlanan ürün, arzu ettiğiniz kahvenin daha iyisini sunar.

RevitaBlu nedir?

RevitaBlu, üç ana bileşen, AFA, deniz topalağı ve Aloe vera'dan oluşan demlenmiş bir besin içeceğidir. Amaranth (amar)-mavi-yeşil alg: dünyaca ünlü AFA-mavi-yeşil alg, Oregon on'daki orijinal üst Klama gölünden kaynaklanmış, dünyadaki en besleyici gıdadır.

Finiti nedir?

FINITI ™ benzersiz bir bileşen karışımı içerir ve Jeunesse'nin bugüne kadarki en gelişmiş gıda takviyesidir. Özel bir karışım olan FINITI, meyve ve sebze özlerinin benzersiz bir kombinasyonunu içerir. 1 şişede 60 kapsül bulunur. Yapay renklendirici veya koruyucu madde içermez.

RevitaBlu ne işe yarar?

RevitaBlu™ Lezzetli bir karışım olduğu kadar serinletici bir içecektir. Bu özel içerikler saf formda efsanevidir. Bu özel içerikler, RevitaBlū'nun içinde birleştiklerinde vücudunuzu etkin bir şekilde nemlendirmek ve desteklemek için hareket ederler.

Naara kolajen nedir?

Cilt bakımında faydalı olan Naára™, cildin doğal kolajen kaybını zamanla yenilemeye yardımcı olmak için 5,000 mg Freshwater™ Collagen* sağlar. Kutu Net Ağırlığı: 6.2 oz. (177 gr) kutu başına 15 paket. Paket Net Ağırlık 0.4 oz (11.8 g)."

Luminesce serum ne işe yarar?

Dermatologlar tarafından geliştirilen Luminesce Serum, diğer Luminesce Yaşlanma Karşıtı Cilt Bakım Serisi ürünleriyle birlikte kullanılmasıyla, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasını ve cildinizin gençlik ışıltısını tekrar kazanmasını destekler.