UPS Kargo nasıl çağırılır?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo nasıl çağırılır?
  2. UPS Kargo ücreti ne kadar?
  3. UPS Kargo kac güne gelir?
  4. Kargo paraları ne kadar?
  5. UPS Kargo uzak bölge ne demek?
  6. Hangi kargo evden teslim alıyor?
  7. Aras Kargo kurye Çağır nedir?
  8. 30 kilo kargo ne kadar?
  9. Ptt kargo ücreti ne kadar?
  10. Sayımlı teslimat nedir?

UPS Kargo nasıl çağırılır?

İndirim kodu alındıktan sonra UPS Türkiye Çağrı Merkezini (444 00 66) arayıp, kodunuzu UPS yetkilisi ile paylaştıktan sonra adresinize kurye çağırabilir veya en yakın UPS şubesine uğrayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

UPS Kargo ücreti ne kadar?

Gönderi başına 12,80 TL+KDV. Kimlik kontrollü teslimat sayesinde, gönderinizin etiket üzerinde belirtilen alıcıya teslim edildiğinden emin olabilirsiniz. Teslimat sırasında UPS, alıcının kimlik bilgilerini teslim tutanağına kaydedecektir. Bu hizmet, kişiye özel teslimat gerektiren gönderiler için ideal bir çözümdür.

UPS Kargo kac güne gelir?

UPS Express 10:30 servisi İstanbul çıkışlı* gönderilerinizde 15 ilimize ertesi gün sabah 10:30'a kadar hızlı teslimat imkanı sunar. Öğleden önce teslim edilmesini istediğiniz gönderileriniz için idealdir.

Kargo paraları ne kadar?

Ortalama Kargo Ücretleri - Örnekler
ÜrünlerSürat KargoAras Kargo Diğer İller
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. 25 desiyi aşmayan.47,33 TL58,97 TL
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. + Harici ürünler. 30 desiyi aşmayan.47,33 TL69,11 TL
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. + Harici ürünler. 35 desiyi aşmayan.54,64 TL79,25 TL
15 satır daha

UPS Kargo uzak bölge ne demek?

Merkezlerden daha uzak olan, UPS Kargonun belirlediği bazı köy, kasaba, tatil beldeleri "UZAK GÖNDERİ" listesine girebilir. Bu Bölgeler ek ücrete tabidir. Çok istisna da olsa, bazı bölgelere ise Kargo Gönderimi yapılamamaktadır.

Hangi kargo evden teslim alıyor?

Çoğu kargo firması evden kargo alma hizmetleri vermektedir. Örneğin Yurtiçi ve Aras Kargo, bu hizmeti veren en bilindik kargo firmaları arasında yer alıyor. Yakınınızda bulunan kargo firmaları ile iletişime geçerek bu hizmeti verip vermediklerini sorabilirsiniz.

Aras Kargo kurye Çağır nedir?

Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Talebinizi yazılı olarak iletmek istiyorsanız web sitemizdeki Kurye Çağır Kurye Çağır formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

30 kilo kargo ne kadar?

Ağırlığı fazla olan gönderilerin ücretlendirilmesi ise şu şekildedir; 30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.

Ptt kargo ücreti ne kadar?

PTT Kargo Hesaplama ve Fiyatları Nasıldır? 3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır.

Sayımlı teslimat nedir?

SAYIMLI TESLİMAT: Bu servisle alıcıya teslim edilecek paketlerin içeriğinin alıcı adresinde irsaliyedeki adetlerle karşılaştırılarak teslimat yapılması sağlanır. Sayım sırasında kurye sadece hakemlik yapmaktadır.