Kastro giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kastro giriş ücreti ne kadar?
  2. Çamlıköy tabiat parkı nereye bağlı?
  3. Kastroda Nerede Kalınır?
  4. Kastro kamp alanı nasıl gidilir?
  5. Marmara Ereğlisi nerede denize girilir?
  6. Marmaraereğlisi'nde denize girilir mi?

Kastro giriş ücreti ne kadar?

Kastro Çamlıköy Tabiat Parkı Giriş Ücretleri 2021 yılı için belirlenen Kastro Çamlıkoy Tabiat Parkı giriş ücretleri şu şekildedir; Şahıs giriş ücreti 6₺ İndirimli Şahıs giriş ücreti 3₺ Bisiklet giriş ücreti 6₺

Çamlıköy tabiat parkı nereye bağlı?

Çamlıköy Tabiat Parkı Nerede Çamlıköy Tabiat Parkı, Tekirdağ'ın Saray ilçesinin sahil şeridinde ve il merkezine 106 km uzaklıkta bulunuyor.

Kastroda Nerede Kalınır?

Kastro Plajı ülkemizin Tekirdağ ilinin Saray ilçesine bağlı olan ve Çamlıköy'de yer almakta olan bir plajdır.

Kastro kamp alanı nasıl gidilir?

Tekirdağ yönünden plaja ulaşmak isteyen kişiler için ise ulaşım şu şekilde olmaktadır; Tekirdağ yönünden Saray tabelaları takip edilmek suretiyle Muratlı yolu kullanılır. Saray'dan sonra ise Kıyıköy-Kastro yoluna girilerek sırasıyla Güngörmez, Bahçeköyleri geçilerek son olarak Kastro yol ayrımına gelinir.

Marmara Ereğlisi nerede denize girilir?

İstanbul'a da yakın olması ile dikkat çeken Marmara Ereğlisi'nde Dallas Plajı, Kumsal Beach Club, Takıl Beach Cafe ve Kadınlar Plajı denize girilecek en güzel yerler arasında öne çıkmaktadır.

Marmaraereğlisi'nde denize girilir mi?

Tekirdağ'ın ilçesi Marmara Ereğlisi özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğramaktadır. İstanbul'a da yakın olması ile dikkat çeken Marmara Ereğlisi'nde Dallas Plajı, Kumsal Beach Club, Takıl Beach Cafe ve Kadınlar Plajı denize girilecek en güzel yerler arasında öne çıkmaktadır. ...