Deutsche Bank sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Deutsche Bank sahibi kim?
  2. Yurt dışında hangi Türk bankaları var?
  3. Almanya Merkez Bankasi kimin?
  4. Deutsche Bank Türkiye Genel Müdürü kim?

Deutsche Bank sahibi kim?

Deutsche Bank AG Almanya'nın ciro ve işçi sayısı açısından en büyük bankasıdır. Merkezi Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunur. Londra, New York, Singapur, Hong Kong ve Sidney şehirlerindeki ana yönetim merkezleriyle dünyanın en büyük bankaları arasında yer alır.

Yurt dışında hangi Türk bankaları var?

T.C. Zıraat Bankası, ING Bank, HSBC Bank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Kıbrıs'ta şubeleri olan bankalarımızdır. Yurtdışında şubesi olan Türk Bankaları deyince, akla ilk gelen banka T.C. Ziraat Bankası'dır.

Almanya Merkez Bankasi kimin?

Deutsche Bundesbank, Almanya Federal Cumhuriyeti'nin merkez bankasıdır ve merkezi Frankfurt'tadır. 1957 yılında kurulmuştur. 2002 yılında Eurozone'un kuruluşuna kadar Deutsche Mark basmıştır. Birçok görevini Avrupa Merkez Bankası'na devrettiyse de varlığını hala güçlü bir şekilde sürdürmektedir.

Deutsche Bank Türkiye Genel Müdürü kim?

Deutsche Bank, Orhan Özalp'i, Türkiye Ülke Müdürü ve Deutsche Bank A.Ş. Genel Müdürü (CEO) olarak atadı. Türkiye'den sorumlu Finansal ve Kurumsal Müşteriler Grubu ve Hazine İşlemleri Yöneticiliği görevlerini yürütmeye devam edecek olan Özalp, aynı zamanda Deutsche Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olacak.