Smart lipo nedir nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Smart lipo nedir nasıl yapılır?
  2. Lazer lipoliz Nerelere Uygulanır?
  3. Smartlipo lazer lipoliz nedir?
  4. Lazer lipoliz nasıl olur?
  5. Slim lipo nedir?
  6. Lazer Lipoliz ile ne kadar yağ alınır?
  7. Soğuk Lipoliz mi sıcak lipoliz mi?
  8. Liposuction ile en fazla ne kadar yağ alınır?

Smart lipo nedir nasıl yapılır?

Smartlipo Nd: yag lazer sistemidir. Fazla yağ dokusunu yok etmek üzere tasarlanmış yenilikçi bir sistemdir. Klasik liposuction yöntemlerindeki gibi cilde ve yağ dokusuna mekanik travma oluşturmadan yağ hücresi dış memranı parçalanır ve yağ içeriği açığa çıkar.

Lazer lipoliz Nerelere Uygulanır?

Lazer lipoliz yağın olduğu her yere uygulanabilir. Vücudumuzda yağ bölgesi olmayan hiç bir olmadığı için yüzden başlayarak bütün ayak bölgesine kadar uygulanabilen bir cihazdır. Lazer lipoliz uygulamaları koltuk altı terlemelerinde de uygulanabilen bir işlemdir.

Smartlipo lazer lipoliz nedir?

Smart lipo triplex, lazer lipoliz için geliştirilmiş etkin ve güvenli bir cihazdır. Üç dalga boyuna sahip olan lazer teknolojisi sayesinde etkin yağ alma işlemini sunar. 3 dalga boyunu içeren lazer sayesinde yağ alma, vücut şekillendirme ve cilt sıkılaştırma etkisini bir arada sunar.

Lazer lipoliz nasıl olur?

Bir laser cihazı ile yağ dokularının eritilip-parçalanıp, dışarı alma işlemine "Laser Liposuction" denilir. Lazerli liposuction'da plastik cerrahlar, bir lazer cihazı kullanarak, yağ dokularını eritip, parçalarlar, bu kısıma kadar Lazer Lipoliz yapılmış olunur. Eğer çok yağ eritilmişse, dışarı almak gerekir.

Slim lipo nedir?

SlimLipo, sadece yağ hücrelerine duyarlı lazerle, istenilen bölgedeki yağları eritilir. ... Slimlipo, uygulama sonrası, yağları eritme işlemi bittikten sonra, gevşeklik olmaması için cildi germe özelliğine sahip ayrı bir lazer başlığına sahiptir.

Lazer Lipoliz ile ne kadar yağ alınır?

Hastanın sağlığı açısından risk olmayacak miktarda, lazerle yağ aldırma işlemi gerçekleştirilir. Lazer Lipolizde, "kaç litre alınır" sorusunun cevabı, totalde 4-4.5 lt yağ alınabilmektedir. Kilo ile lt tanımları farklıdır. Totalde 4-4.5 lt yağ alındığı için, bölge sayısı, miktara göre belirlenir.

Soğuk Lipoliz mi sıcak lipoliz mi?

İki yöntemimiz arasında sadece tekniksel farklar yer almaktadır. Sıcak lipolizde özel cihazımız ile yağ hücrelerini parçalayan düzeyde ısıyı doku altına ulaştırıp yağları parçalarken, soğuk lipolizde yağ dokularını önce -10 dereceye kadar soğutup ardından +10 dereceye kadar parçalıyoruz.

Liposuction ile en fazla ne kadar yağ alınır?

Liposuction ile yüksek miktarda yağ dokusu alınabilmektedir. Tek seansta 8-10 kilo arasında yağ vücuttan dışarı çekilebilir. Ancak böyle yüksek miktarlarda yağ aldırmak vücuttaki dengeleri bozabileceği için hastalara tavsiye edilmez. Yağ miktarının en fazla 3'te 2'si alınır.