Vodafone eski numaramı nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone eski numaramı nasıl alabilirim?
  2. Vodafone hat başvurum ne durumda?
  3. Telefon numarası nasıl öğrenilir?
  4. Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim?
  5. GSM şifresi nasıl alınır vodafone?
  6. Vodafone siparişim nerede?
  7. Vodafone hat geçişi kaç gün sürer?
  8. Özel numaradan beni kim aradı?
  9. Özelden kimin aradığını bulma?
  10. Turkcell hat başkasının üzerine kendi üstüme nasıl alırım?
  11. Türk Telekom hattımı kendi üzerime nasıl alırım?

Vodafone eski numaramı nasıl alabilirim?

Hattınızın yeniden aktif olabilmesi için:
  1. AD SOYAD KIMLIK TUR KIMLIK NO bilgilerinizi yazıp 4343'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz (ORNEK: DERYA YOLCU TC/KKTC KIMLIK 333333)
  2. USSD üzerinden *4343# nolu numarayı arayabilirsiniz.
  3. 4 nolu telefondan çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.

Vodafone hat başvurum ne durumda?

Başvurumun güncel durumunu nasıl öğrenirim? Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.

Telefon numarası nasıl öğrenilir?

Yapmanız gereken tek işlem telefon ekranından *101# 'yi tuşladıktan sonra arama butonuna basmaktır (Yıldız 101 Kare). Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde telefon numaranız ekrana çıkacaktır.

Vodafone numaramı nasıl öğrenebilirim?

Yapmanız gereken tek işlem telefon ekranından *101# 'yi tuşladıktan sonra arama butonuna basmaktır (Yıldız 101 Kare).

GSM şifresi nasıl alınır vodafone?

Tckn Ve Gsm Numarası Doğrulama Servisi | Vodafone Business | Vodafone. Şifrenizi almak için S yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderin.

Vodafone siparişim nerede?

Siparişinizin durumunu İnternet sitemizde yer alan «Siparişlerim» sayfasından takip etmek için tıklayınız. Buna ek olarak, satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz telefon hattına ileteceğimiz SMS'ler üzerinden ya da 0542 756 70 00 numaralı Özel Müşteri Hizmetleri Hattı'nı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Vodafone hat geçişi kaç gün sürer?

Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir. Hattınız kullanıma açıldığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.

Özel numaradan beni kim aradı?

Bunun için yapmanız gereken işlemler; 11842 Bilinmeyen Numaralar servisini aramak ya da. “KIM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e mesaj atmaktır.

Özelden kimin aradığını bulma?

Gizli numaradan arayanı bulmak için 11832 bilinmeyene numaralar servisini arayabilirsiniz. Özel numaradan arayanı bulmak için KIM yazıp boşluk bırakarak sizi arayan 10 haneli numarasını başında sıfır olmadan 2200'e mesaj atarak öğrenebilirsiniz.

Turkcell hat başkasının üzerine kendi üstüme nasıl alırım?

Kendi adıma kayıtlı hattı bir başkasına devretmek istiyorum, ne yapmam lazım? Hattınızı devralacak kişiyle birlikte Turkcell Mağazaları'ne gitmeniz yeterlidir. Sizden sadece kimliğiniz, hattı üzerine devir alacak müşterimizden ise yeni tesis esnasında alınan abonelik evrakları istenir.

Türk Telekom hattımı kendi üzerime nasıl alırım?

Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekom İletişim Merkezleri'ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir.