Alkali iyonize su nasıl elde edilir?

İçindekiler:

  1. Alkali iyonize su nasıl elde edilir?
  2. İyonize suyun faydaları nelerdir?
  3. Su Iyonizeri nedir?
  4. Alkali canlı su ne demek?
  5. Suyu canlandırmak ne işe yarar?
  6. Alimentasyon suyu ne demek?

Alkali iyonize su nasıl elde edilir?

Alkali su yapımı için en çok tercih edilen iki basit yöntem bulunur: Suyun içine limon ve tuz eklemek ya da karbonat eklemek, bazik su elde etmenizi sağlar. Limon kullanıldığında; 1 limon dilimlenerek, 2 litre suyun için atılır, su yaklaşık 8 saat bekletilir.

İyonize suyun faydaları nelerdir?

Alkali iyonize su, mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur. Antioksidan yapısıyla vücuttaki asit/alkali dengesini korur. Mikro yapısı ile hücrelerde mükemmel nemlenme ( hidrasyon ) sağlar. Vücudun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur.

Su Iyonizeri nedir?

Su iyonizeri çeşme suyundaki bir takım partikül ve yabancı maddeleri temizleyen, suyu mevcut tüm su çeşitlerinden daha kaliteli ve içilebilir hale getiren ardından elektroliz yoluyla suyu alkali ve asidik olarak iki faza ayıran ve aynı zamanda içerisinde bulunan platinyum ve titanyum elektrotlarla suyu iyonize eden bir ...

Alkali canlı su ne demek?

Alkali su: pH değeri normal suya göre daha fazla olan ve vücutta fazladan oluşan veya biriken zararlı asitlerin vücuttan atılmasını hızlandıran yüksek pH'lı sudur.

Suyu canlandırmak ne işe yarar?

Canlı su atıkların hücreden daha hızlı ve etkili atılmasını sağlayıp bir tür detoks etkisi yaratarak metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlar. Metabolizmanın daha hızlı çalışmasıyla bağışıklık sistemi güçlenir. Bu özellikleri sayesinde canlı su şifa verici bir niteliktedir.

Alimentasyon suyu ne demek?

İçme ve çeşitli maksatlarla kullanılan ve insan sağlığı ile çok yakından ilişkisi olan ve kısaca içme- kullanma suyu adı verilen sular "Alimentasyon Suyu" olarak adlandırılır.