Aylaynır nasıl yapılır evde?

İçindekiler:

  1. Aylaynır nasıl yapılır evde?
  2. Eyeliner yoksa ne kullanılır?
  3. Kuruyan jel eyeliner için ne yapmalı?
  4. Ev yapımı ruj nasıl yapılır?
  5. Soyulabilir ruj nasıl yapılır?
  6. Ince ve kısa eyeliner nasıl çekilir?

Aylaynır nasıl yapılır evde?

Eyeliner yapılışı Bir çay kaşığı rastığın içine bir çay kaşığı kaynamış su ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra 4-5 damla kadar tatlı badem yağı ekleyin. Tatlı badem yağının miktarını kaçırmamaya özen gösterin. Aksi taktirde eyeliner'ın kurumasını engelleyecektir ve kalıcılığını azaltacaktır.

Eyeliner yoksa ne kullanılır?

1. flormarın siyah tekli farı ve açılı eyeliner fırçası ile uzun zamandır yaptığım uygulama.farin mat olması daha çok eyeliner efekti veriyor.simli ışıl ışıl farlar günlük kullanımda hoş durmayabilir.

Kuruyan jel eyeliner için ne yapmalı?

Bu işlem için kuruyan jel eyeliner içerisine birkaç damla saf zeytinyağı damlatılır ve bir kürdan yardımıyla dikkatlice karıştırılır. Birkaç dakika boyunca sürdürülen bu işlem neticesinde elde edilen sonuç şaşırtıcıdır.

Ev yapımı ruj nasıl yapılır?

Bal mumunu cam bir kaba alıp benmari usulü eritin. Eridikten sonra içine diğer tüm yağları ve pancar tozunu ekleyip bir güzel karıştırın. Karışım homojen bir kıvama gelince minik, kapaklı bir kaba aktarın ve önce oda sıcaklığında, sonrasında ise buzdolabında en az 20 dakika bekletin. Ev yapımı doğal rujunuz hazır.

Soyulabilir ruj nasıl yapılır?

1 çay kaşığı soyulabilen maskenin içine istediğiniz koyuluğu elde edene kadar gıda boyasını ekleyin ve hızlıca karıştırın. Bir fırça yardımızya temizlenmiş ve peeling yapılarak ölü derilerden arındırılmış dudaklarınıza uygulayın. Rujunuz kuruduktan sonra nazik hareketlerde dudağınızdan soyarak çıkartın.

Ince ve kısa eyeliner nasıl çekilir?

- Kusursuz ince bir eyeliner uygulaması için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini işaretleyin. - Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, kuyruğun bitmesini istediğiniz yeri de işaretleyin ve sonra bu 2 noktayı birleştirin. Sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin.