IMG numarası nedir?

İçindekiler:

  1. IMG numarası nedir?
  2. Email numarası nasıl alınır?
  3. iPhone seri no nasıl öğrenilir?
  4. Imedi kodu nedir?
  5. Email sorgulama nasıl yapılır?
  6. Seri numarası nasıl bulunur?

IMG numarası nedir?

Her cep telefonu üreticisi üretilen cep telefonuna eşsiz bir numara verir. Bu bir nevi cihazın TC Kimlik numarasıdır. IMEI (International Mobile Equipment Identity) yani "Uluslararası Mobil Cihaz Kimliği" anlamına gelir, bu numarayı aynı anda tek bir cihaz kullanabilir.

Email numarası nasıl alınır?

IMEI numarasını herhangi bir telefondan evrensel kodu çevirerek öğrenebilirsin. Telefondan *#06#'yı tuşla. IMEI numarası Ara veya Gönder düğmesine dokunmana gerek kalmadan, numarayı tuşladığın anda görünecektir.

iPhone seri no nasıl öğrenilir?

Aygıtınızın seri numarasını, IMEI/MEID veya ICCID numaralarını bulma
  1. Ayarlar > Genel'e gidip Hakkında'ya dokunun.
  2. Seri numarasını bulun. IMEI/MEID ve ICCID numaralarını bulmak için aşağı kaydırmanız gerekebilir.
  3. Bu bilgileri Apple kayıt veya destek formlarına yapıştırmak için numarayı basılı tutarak kopyalayın.

Imedi kodu nedir?

Android telefonlar için değişiklik gösterebilir, ancak genellikle “Ayarlar”, “Telefon Hakkında”, “Durum” bölümüne gidip IMEI numarası görüntülenir. IMEI numarasının temel amacı, her bir cihaza benzersiz bir tanımlama sunmaktır. ... Cihazın IMEI numarasını değiştirmek birçok bölgede yasa dışıdır.

Email sorgulama nasıl yapılır?

IMEI sorgulaması e-Devlet ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, E- devlet sistemine bilgilerini girmeye ihtiyaç olmadan https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresinden, IMEI bilgisini görüntüleyebiliyor.

Seri numarası nasıl bulunur?

Kullanmakta olduğunuz telefonunun IMEI (Seri) numarasını öğrenebilmeniz için cep telefonunuzda *#06# tuluna basmanız yeterlidir. Bazı cihazlarda ise bu tuşlamayı yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekebilir. Karşınıza 16 haneli IMEI numarası çıkacaktır.