MStar kapanacak mı?

İçindekiler:

  1. MStar kapanacak mı?
  2. MStar TR nedir?
  3. MStar ne zaman kuruldu?
  4. MStar nasıl indirilir 2019?
  5. Goley kapandı mı?
  6. M Star nasıl yüklenir?
  7. Goley ne?
  8. Goley oyunu nasıl indirilir?
  9. Goley kapatıldı mı?
  10. Goley spikeri kim?
  11. Goley nedir?
  12. Goley açilacak mi?
  13. Goley kim?
  14. Goley kaldırıldı mı?
  15. Goley Ne oyunu?

MStar kapanacak mı?

MStar'ın yapımcı stüdyosunun, oyunun tüm dünyadaki geliştirme ve yenileme sürecini 28 Ağustos 2019 tarihi itibariyle durdurma kararı aldığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Üzülerek belirtmek isteriz ki 28 Ağustos 10:00 itibariyle oyunumuz resmi olarak erişime kapatılacaktır.

MStar TR nedir?

Işıltılı Dünyanın Kapılarını Arala! ... Netmarble tarafından geliştirilen MStar, dünyadaki MMODance oyunlarının en başarılı örneklerinden biri. MStar, yüksek grafik kalitesi ve kolay kontrollerinin yanı sıra; sosyal ortamı, son moda kıyafet ve popüler müzik- dans içerikleri ile size oyunda olduğunuzu unutturacak cinsten.

MStar ne zaman kuruldu?

MStar Açık Beta 02.07.2012 saat 14:00'da başlıyor!

MStar nasıl indirilir 2019?

Üyelik işlemlerinin ardından tamamen ücretsiz olarak MStarindirmek için, MStar Ana Sayfasında bulunan «HEMEN OYNA» ya da sağ üst köşede bulunan «OYUNU İNDİR» butonuna tıklamalısın. Karşına, Kurulum Yöneticisini indirebileceğin ekran çıkacak, "Direkt İndir" butonuna basarak devam et.

Goley kapandı mı?

Sunucularımız kalıcı olarak kapanmıştır. Tüm oyuncularımıza bize verdikleri destek için teşekkür ederiz. Bize gerek iyi olsun gerek kötü olsun birbirinden güzel anılar, güzel dostluklar, heyecanlı,hüzünlü,sevinç dolu sayılamayacak kadar anı bıraktırdığınız için çok minnettarız.

M Star nasıl yüklenir?

Üyelik işlemlerinin ardından tamamen ücretsiz olarak MStar'ı indirmek için, MStar Ana Sayfasında bulunan «HEMEN OYNA» ya da sağ üst köşede bulunan «OYUNU İNDİR» butonuna tıklamalısın. Karşına, Kurulum Yöneticisini indirebileceğin ekran çıkacak, "Direkt İndir" butonuna basarak devam et.

Goley ne?

Türkiye'nin client ve web tabanlı oyun şirketlerinden Joygame tarafından yayınlanan Goley, ücretsiz MMO futbol oyunudur. Oyuncuların kendi arkadaşları veya diğer çevrimiçi oyuncularla birlikte sınırsız futbol deneyimini yaşayabilecekleri Goley, her yaştan kitleye hitap ediyor.

Goley oyunu nasıl indirilir?

Goley'i oynayabilmek için geçerli bir Joygame hesabınızın olması gerekmektedir. Joygame hesabınız var ise, www.goley.com adresindeki "ücretsiz oyna" butonuna tıklayarak kurulum dosyasını Torrent veya direkt olarak indirebilirsiniz.

Goley kapatıldı mı?

Goley - Sunucularımız kalıcı olarak kapanmıştır.

Goley spikeri kim?

MMO futbol oyunu Goley'in açık betası başladı! Dünyaca ünlü futbolcular, özel stadyumlar, Türk oyuncular, %100 Türkçe içerik ve Türk spiker Sabri Ugan ile gerçek futbol deneyimine hazırlanın!

Goley nedir?

Türkiye'nin client ve web tabanlı oyun şirketlerinden Joygame tarafından yayınlanan Goley, ücretsiz MMO futbol oyunudur. Oyuncuların kendi arkadaşları veya diğer çevrimiçi oyuncularla birlikte sınırsız futbol deneyimini yaşayabilecekleri Goley, her yaştan kitleye hitap ediyor.

Goley açilacak mi?

Goley, 16 Temmuz itibariyle oyun içi harcamalara kapatılmıştır. 17 Ağustos 2018'de ise sahalara tamamen veda ediyoruz. Bu tarihe kadar her gün sizlere efsane hediyelerimiz olacak. Goley'de bizleri yalnız bırakmayan tüm oyuncularımıza ilgi ve anlayışı için teşekkür ediyoruz.

Goley kim?

1) Goley nedir? Joygame ve CJ E&M işbirliği ile Türkiye'nin futbol tutkunları için geliştirilen Goley, ülkemizin ilk %100 Türkçe ve Türkçe Spiker destekli MMO futbol oyunudur.

Goley kaldırıldı mı?

Goley - Sunucularımız kalıcı olarak kapanmıştır.

Goley Ne oyunu?

Goley, Koreli oyun geliştirici Netmarble tarafından hazırlanan ve Joygame kalitesiyle Türk kullanıcılarıyla tamamen Türkçe olarak buluşan MMO türünde eğlenceli bir online futbol oyunudur.