Tübitak 4006 Başvuru Sonuçları Açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. Tübitak 4006 Başvuru Sonuçları Açıklandı mı?
  2. Tübitak proje sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?
  3. Tubitak 4006 nasıl yapılır?
  4. Tubitak projeleri ertelendi mi?
  5. Tübitak proje başvuruları ne zaman 2021?
  6. Tübitak Bireysel proje Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tübitak 4006 Başvuru Sonuçları Açıklandı mı?

4006-TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2020-2021 Çağrı Dönemi 9. Bilim Fuarları başvurularının değerlendirme süreci tamamlandı.

Tübitak proje sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

Desteklenmesine Karar Verilen Projeler (pdf) Bir sonraki dönemi beklemeden başvuru yapılabilecek projelere ilişkin değerlendirme raporları en geç 05 Kasım 2020 tarihinde http://pys.tubitak.gov.tr adresinde ulaşılabilir olacaktır.

Tubitak 4006 nasıl yapılır?

Başvurular http://bilimiz.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak (E-imza ihtiyacı olmadan) alınacak olup, sözleşmeler; desteklenmesine karar verilen proje sözleşmelerinin taraflarca imzaları, Başbakanlık koordinasyonu ile kamuda yürütülen “Bürokrasinin Azaltılması ve Mevzuatın Sadeleştirilmesi“ çalışmaları ...

Tubitak projeleri ertelendi mi?

COVID-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ARDEB, BİDEB ve TEYDEB tarafından desteklenerek yürürlüğe giren projelere yönelik, 30 Haziran tarihine kadar gönderilmesi gereken raporların son gönderim tarihleri 3 ay ertelenmiştir.

Tübitak proje başvuruları ne zaman 2021?

TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU Lisans öğrencilerinin STAR bursiyeri olabilmeleri için 4-15 Ekim 2021 tarihleri arasında https://ebideb.tubitak.gov.tr/giris.htm adresinden programa başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tübitak Bireysel proje Başvurusu Nasıl Yapılır?

Proje Çağrılarına nasıl başvuru yapılır? Başvuruya ait proje bilgi giriş aşaması, http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresinden ARBİS bilgileri ile giriş yapılarak çevrimiçi yapılacaktır. ARBİS hesabınız yoksa, http://arbis.tubitak.gov.tr adresine girerek oluşturabilirsiniz.