OmePa Q10 nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. OmePa Q10 nedir ne işe yarar?
  2. OmePa Q10 kimler kullanabilir?
  3. OmePa Q10 kaç TL?
  4. OmePa nedir?
  5. Nutraxin Omega 3 CoQ10 ne işe yarar?
  6. Coq10 hangi besinlerde var?
  7. Omega 3 Faydaları Nelerdir?

OmePa Q10 nedir ne işe yarar?

Omepa Q10, IFOS onaylı balık yağının yanı sıra antioksidan özellikli Koenzim Q10'un aktifleşmiş formu olan Ubiquinol içeren formülü ile; Kolesterol seviyesini dengeleyerek, damar içerisinde tıkanıklığa neden olan plakların oluşumunu engeller.

OmePa Q10 kimler kullanabilir?

Kimler koenzim Q10 kullanmalı? Vücudun doğal CoQ10 üretimi yaşa ve hastalıklara bağlı olarak azalır. 40 yaş üstü kişilerde, kalp yetmezliği olanlarda, kolesterol ilacı (statinler) kullananlarda, diyabet, kanser, Alzheimer ve Parkinson hastalarında, HIV gibi bağışıklık sistemi hastalıklarında CoQ10 miktarı azalır.

OmePa Q10 kaç TL?

Seçenekler: 30 Kapsül3,42 TL/adet. 90 Kapsül3,00 TL/adet.

OmePa nedir?

- OmePa VM, Omega 3, vitamin ve mineraller içeren takviye edici gıdadır. - Balık yemeyi sevmeyenler için veya düzenli balık tüketiminde bulunamayanlar için Omega 3 içeriğiyle, vücudun Omega 3 ihtiyacına destek olur.

Nutraxin Omega 3 CoQ10 ne işe yarar?

Nutraxin Omega-3 + CoQ-10; Antartika'nın soğuk su balıklarından elde edilen omega-3 yağ asitleri ile Coenzyme Q-10 'i birarada içeren özel bir formüldür. Coenzyme Q-10 tüm vücut hücreleri tarafından kullanılan bir bileşendir. GOED sertifikasına sahiptir. “EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.”

Coq10 hangi besinlerde var?

Koenzim Q10 Hangi Besinlerde Bulunur?
  • Organ etleri: Kalp, karaciğer ve böbrek.
  • Bazı kas etleri: Domuz eti, sığır eti ve tavuk.
  • Yağlı balıklar: Alabalık, ringa balığı, uskumru ve sardalya.
  • Sebzeler: Ispanak, karnabahar ve brokoli.
  • Meyve: Portakal ve çilek.
  • Baklagiller: Soya fasulyesi, mercimek ve yer fıstığı.
Daha fazla öğe...

Omega 3 Faydaları Nelerdir?

Kansere karşı koruyucu: Omega-3'ün kalp sağlığının yanı sıra kansere karşı koruma sağladığı, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olduğu, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve beyin, retina, sperm, cilt hücrelerini güçlendirdiği de belirtiliyor.