Üçgen eyeliner nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Üçgen eyeliner nasıl çekilir?
  2. Göz pınarına eyeliner nasıl çekilir?
  3. En ince eyeliner nasıl çekilir?
  4. Kedi gibi eyeliner nasıl çekilir?

Üçgen eyeliner nasıl çekilir?

Pratik bir uygulama yapmak adına çektiğin çizginin ucundan gözünün iç kısmına doğru bir çizgi daha çekmeli ve üçgen oluşturmalısın. Oluşturduğun üçgenin içini taşırmadan doldurmalısın. Göz pınarından çizdiğin üçgene doğru eyeliner'ı ince bir şekilde çekmelisin ve üçgen ile birleştirmelisin.

Göz pınarına eyeliner nasıl çekilir?

Gözlerinizi birbirinden daha ayrık göstermek için, eyeliner çizgisi göz pınarından başlamamalı, eyeliner gözün dış köşesinde yoğunlaşmalıdır. Çizgi inceden kalına doğru gitmelidir. Uzak mesafeli gözlere sahipseniz, yakın aralığın tam tersi olarak göz pınarlarına odaklanılmalıdır.

En ince eyeliner nasıl çekilir?

- Kusursuz ince bir eyeliner uygulaması için eyeliner ile önce gözün bitiş yerini işaretleyin. - Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, kuyruğun bitmesini istediğiniz yeri de işaretleyin ve sonra bu 2 noktayı birleştirin. Sonra bitişten göz pınarına kadar çizgiyi tek hamlede hızlıca çekin.

Kedi gibi eyeliner nasıl çekilir?

Önce göz kapağınızın ortasından başlayıp, sonra göz pınarınızı ve en son olarak da kuyruğunu yapmalısınız. Göz şeklinizi belirleyen bu eyeliner uygulamasında en önemli kısım kuyruk kısmıdır. Sonrasında ise siyah bir göz kalemini gözlerinizin içine çekmelisiniz. Bu şekilde gözünüzün tamamı çerçevelenmiş olacaktır.