Hemşirelik atama hangi puan türüyle alıyor?

İçindekiler:

  1. Hemşirelik atama hangi puan türüyle alıyor?
  2. Herkes pilot olabilir mi?
  3. Türk Hava Yolları pilot nasıl olunur?
  4. THY pilotluk eğitimi kaç yıl?
  5. Pilotluk eğitimi zor mu?

Hemşirelik atama hangi puan türüyle alıyor?

KPSS Genel Kültür – Genel Yetenek sınavına giren hemşire adaylarının atama gerçekleştirilmesi için P3 puan türü altında ortalama olarak 69-73 puan almaları yeterli olacaktır.

Herkes pilot olabilir mi?

En az 18 yaşında olmak. En az lise veya dengi okul mezunu olmak. SHGM tarafından düzenlenmiş geçerli 1. sınıf sağlık sertifikası sahibi olmak. SHGM tarafından yetkili kılınmış uçuş eğitim organizasyonlarında gerekli teorik bilgi ve uçuş eğitimini başarıyla tamamlamış olmak.

Türk Hava Yolları pilot nasıl olunur?

a) En az 18 yaşında olmak. b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak. c) SHGM tarafından düzenlenmiş geçerli 1. sınıf sağlık sertifikası sahibi olmak. ç) SHGM tarafından yetkili kılınmış uçuş eğitim organizasyonlarında gerekli teorik bilgi ve uçuş eğitimini başarıyla tamamlamış olmak.

THY pilotluk eğitimi kaç yıl?

Pilotaj eğitimi almaya hak kazanan adayların eğitim masrafları Türk Hava Yolları tarafından karşılanmakta ve belirli bir süre zarfında çalışanın maaşından kesilmektedir. Pilotaj eğitimi ne kadar sürüyor? Teorik ve uygulamalı derslerden oluşan pilotaj eğitimi, 18-24 ay sürmektedir.

Pilotluk eğitimi zor mu?

Pilotluk kesinlikle dikkat çekici bir meslek! Ancak pilot olmak için aslında oldukça zor eğitimlerden geçecek ve pek çok sorumluluğu üstleneceksiniz. Pek çok meslek gibi pilotluk da emek ister. ... Ayrıca pilotluğun sürekli kendinizi geliştirmeniz gereken bir meslek olduğunu da unutmamalısınız.