Vodafone Park ne zaman yapıldı?

İçindekiler:

  1. Vodafone Park ne zaman yapıldı?
  2. Beşiktaş stadının mülkiyeti kime ait?
  3. Beşiktaş Vodafone Arena da ilk kime yenildi?
  4. Vodafone Park'ta ilk golü kim attı?
  5. Beşiktaş ilk golü kim attı?
  6. Beşiktaş Vodafone Park'ta kaç gol attı?
  7. Beşiktaş bu sezon kaç gol attı?
  8. Beşiktaş en fazla kaç gol attı?
  9. Fenerbahçe namağlup şampiyon oldu mu?
  10. Galatasaray bir sezonda en fazla kaç gol atmıştır?
  11. Galatasaray en fazla kaç gol yedi?

Vodafone Park ne zaman yapıldı?

11 Nisan 2016

Beşiktaş stadının mülkiyeti kime ait?

Beşiktaş

Beşiktaş Vodafone Arena da ilk kime yenildi?

Vodafone Arena'da ilk yenilgi: Robin van Persie'nin golüyle Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe çeyrek finalde. Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe adını çeyrek finale yazdırdı.

Vodafone Park'ta ilk golü kim attı?

İLK GOLÜ MARİO GOMEZ ATTI Vodafone Park'ta ilk golü Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mario Gomez attı. Siyah-beyazlı ekip, Bursaspor ile oynadığı Süper Lig maçını 3-2 kazanırken, Alman oyuncu karşılaşmanın 20. dakikasında fileleri havalandırarak tarihe geçti.

Beşiktaş ilk golü kim attı?

Adı önce İnönü, ardından Mithatpaşa, daha sonra Dolmabahçe İnönü Stadyumu, 27 Kasım 1947'de Beşiktaş ile İsveç'in AIK Solna takımı arasında oynanan maçla açıldı. Bu stadyumdaki ilk golü de o zamanlar Beşiktaş'ın futbolcusu olan Süleyman Seba atmıştır.

Beşiktaş Vodafone Park'ta kaç gol attı?

Vodafone Park'ta 275 defa gol sevinci yaşayan Beşiktaş, kalesinde ise 110 gol gördü. Dolmabahçe'deki yeni stadında 87 Süper Lig maçına çıkan siyah-beyazlı takım, bunların 65'ini kazandı.

Beşiktaş bu sezon kaç gol attı?

Birinci Futbol Ligi'nin 49 yıllık geçmişinde en çok gol atan takım unvanına da Fenerbahçe sahip oldu. Sarı-lacivertliler, toplam 2 bin 776 gol kaydederken, Galatasaray ise sadece 6 gol geriden 2 bin 770 gol ile ezeli rakibini izledi. Beşiktaş'ın gol sayısı ise 2 bin 543.

Beşiktaş en fazla kaç gol attı?

Gol atma serisi Beşiktaş, lig tarihinde üst üste en çok golü 29 maçlık seride attı. Siyah beyazlılar, 1999-2000 sezonunun 12. haftasıyla, 2000-2001 sezonun 7. haftaları arasındaki toplam 29 maçlık seride üst üste rakiplerinin filelerini her maçta en az 1 kez havalandırdı.

Fenerbahçe namağlup şampiyon oldu mu?

Fenerbahçe (futbol takımı) 1958-59 sezonunda, son kez düzenlenen İstanbul Ligi 16. şampiyonluğuna namağlup ulaştı ve 1904'ten beri düzenlenen İstanbul Ligi'nde en çok şampiyonluk kazanan takım oldu.

Galatasaray bir sezonda en fazla kaç gol atmıştır?

Ancak bu statü farkından dolayı Galatasaray'ın spor kamuoyunda Galatasaray'ın 105 golü değil normal statüde oynanan sezonda Fenerbahçe tarafından atılan 103 gol rekor kabul ediliyor.

Galatasaray en fazla kaç gol yedi?

Galatasaray, lig tarihinde bir maçta en fazla golü, 6-0 yenildiği maçta Fenerbahçe'den yedi. Galatasaray'ın lig tarihinde en gollü maçı, 9-2 galip tamamladığı Adana Demirspor karşılaşması olurken, sporseverler toplam 11 gol izledi. Galatasaray, lig tarihinde üst üste en fazla 12 maç kazandı.