Eskihisar Yalova arabalı vapur kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Yalova arabalı vapur kaç dakika?
  2. Eskihisar Yalova feribotları çalışıyor mu?
  3. Eskihisar Feribot nerelere gidiyor?
  4. Eskihisar-Topçular hangi semtte?

Eskihisar Yalova arabalı vapur kaç dakika?

Eskihisar Topçular Feribot Fiyatları 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Eskihisar Yalova feribotları çalışıyor mu?

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır. 15-20 dakikada bir ...

Eskihisar Feribot nerelere gidiyor?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.

Eskihisar-Topçular hangi semtte?

Eskihisar-Topçular Araba Vapuru 40.688465 enlem ve 29.432760 boylamda yer almaktadır. Çiftlikköy ilçesine bağlıdır. Eskihisar-Topçular Araba Vapuru haritası Yalova ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Eskihisar-Topçular Araba Vapuru posta kodu 77600.