Türk Telekom Arayanıbil Plus nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Arayanıbil Plus nedir?
  2. Ringa balığı nerede olur?
  3. Arayanı Bil Plus ücretli mi?
  4. Arayanı Bil kaç TL?

Türk Telekom Arayanıbil Plus nedir?

ArayanıBil Plus servisi ile, telefonunuz kapalıyken ya da telefonunuz açık olduğu halde aranmak istemediğinizde sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz. Ek olarak ulaşılamaz olduğunuzda sizi arayan hat sahiplerinin adı ve soyadı bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Ringa balığı nerede olur?

Ringa, sardalyagiller (Clupeidae) familyasından kemikli balık cinsi. Ringaların Atlas okyanusunun kuzey kesiminde yaşayan Atlantik ringası (Clupea harengus), ince-uzun gövdeli, 12–40 cm boyunda, gövdesi gümüşi renkli bir balıktır.

Arayanı Bil Plus ücretli mi?

ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti vergiler dahil 4,28 TL'dir. ArayanıBil Plus servisinin 6 aylık ücreti vergiler dahil 17,84 TL'dir. Servis üyeliği, iptal edilmediği sürece otomatik olarak yenilenecektir. Aylık abonelik tipi ayda bir, 6 aylık abonelik tipi de 6 ayda bir otomatik yenilenir.

Arayanı Bil kaç TL?

ArayanıBil servisinin aylık abonelik ücreti 3,49 TL'dir. (08.07.2021 tarihi itibariyle 3,49 TL/ay olarak güncellenmiştir.) ArayanıBil Sesli Mesaj Merkezi'ne sesli mesaj bırakılması esnasında aboneler (mesaj bırakan) bulundukları tarifenin şebeke içi arama ücreti ile ücretlendirilirler.