Reishi kahve ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Reishi kahve ne işe yarar?
  2. GANO CAFE ne işe yarar?
  3. HOMM bitkisel Reishi kahve ne işe yarar?
  4. HOMM Guarana kahve ne işe yarar?
  5. Ganocafe Mocha ne için kullanılır?
  6. Guarana kahve tadı nasıl?
  7. HOMM Guarana Kahve ne kadar?

Reishi kahve ne işe yarar?

Kahve karışımı içindeki mantar sayesinde vücuttaki toksinler daha kolay atılıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve hastalıklara karşı daha dirençli olunmasına katkı sağlıyor. Reishi mantarının kanseri geriletebileceği de iddia ediliyor. Enerjiyi yükseltiyor ve depresif ruh halleri için rahatlama sağlayabiliyor.

GANO CAFE ne işe yarar?

Ganocafe Classic özellikleri içerisinde şunları sayabiliriz: Orijinal kahveden yapılmıştır, şekersizdir, toz kahve formatındadır, içeriğinde Ganoderma Lucidum Kırmızı Reishi tozu vardır. Metabolizmayı çalıştırma, tokluk hissi verme, kan şekerini dengeleme ve ağrıları hafifletme özelliklerine sahiptir.

HOMM bitkisel Reishi kahve ne işe yarar?

Migren kaynaklı baş ağrılarına iyi gelir. Kan şekerini kontrol altında tutar. Tansiyonu düşürür. Alerjiler ve uykusuzluğu giderici etkisi vardır.

HOMM Guarana kahve ne işe yarar?

Kafein gibi sinir sistemini uyarmaya yardımcı olur. Bilişsel etkinliği iyileştirir ve kilo sorunu yaşayan kişilerin kilo vermesine yardımcı olur. Polifenol içeriği yüksek olan bu bitki, antioksidan ve antibakteriyel özellikler gösterir. Ödem atıcı etkisi vardır.

Ganocafe Mocha ne için kullanılır?

Gano Cafe Mocha kullananlar genel konsantrasyonun arttırılması ve gerginliğin azaltılmasına yardımcı olabilirler. Özellikle öğrenciler ve çalışanlar için üretilmiş olup konsantrasyonu arttırıcı içeriği ile ön plana çıkmaktadır.

Guarana kahve tadı nasıl?

Bunun yanı sıra guarana kahvesi olarak da bilinen toz formu, bitkinin en çok tercih edilen tüketim şekilleri arasında yer alıyor. Fakat guarananın toprağa benzer, hafif acımsı ve sert aroması herkesin damak tadına uyum sağlayamayabiliyor.

HOMM Guarana Kahve ne kadar?

Ürün paketinde her biri 2 gr olmak üzere 30 adet tek kullanımlık kahve bulunuyor. Homm guarana kahve HOMM Bitkisel firmasının resmi sitesinde ve çeşitli internet sitelerinde 57 liradan satılıyor. Dolayısıyla bir fincan guarana kahve yaklaşık 2 liraya denk geliyor.