Fizy aylık kaç TL?

İçindekiler:

  1. Fizy aylık kaç TL?
  2. Fizy paketi nedir?
  3. Fizy internet yer mi?
  4. Ücretsiz Fizy nasıl yapılır?
  5. Fizy üyeliğini kaç kişi kullanabilir?

Fizy aylık kaç TL?

* fizy Premium Üyeliği ilk ay ücretsiz sonunda 13.99 TL/ay olarak devam eder.

Fizy paketi nedir?

fizy, yerli - yabancı milyonlarca şarkıyı, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında seninle buluşturan, yasal müzik platformudur. ... fizy'e web sitesinden veya iOS ve Android akıllı telefon ve tablet uygulamaları üzerinden erişebilir, müzik keyfine hemen başlayabilirsin.

Fizy internet yer mi?

fizy üyeliği olan Turkcell hat sahibi aboneler, fizy uygulamasında mobil internet ile bağlandıklarında mobil internet paketlerinden harcamazlar. ... için standart internet bağlantı ücreti yansıtılır, mobil internet paketi varsa paketten düşülür. Bu kampanya ses hatları için geçerlidir.

Ücretsiz Fizy nasıl yapılır?

Fizy bedava internet nasıl yapılır kısaca anlatıyoruz. BiP indirip Keşfet bölümünde yer alan #senyapdiye kanalını takip ederek, “Görevden GB Şansı” butonuna basılması gerekmektedir. Bu butona basılmasının ardından “Haftanın Görevi” alanına tıklayarak fizy'den 10 şarkı dinleyen müşterilerimiz saatlik 1GB kazanacaktır.

Fizy üyeliğini kaç kişi kullanabilir?

4.Aile üyeliğinden kaç kişi faydalanabilir? fizy Premium Aile Üyeliği ile tek bir üyelik satın alarak 6 farklı hesapta Premium üyelikten faydalanabilirsiniz. Bu üyelik modelinde 1 ana hesap ve 5 ek hesap bulunur.