Metin Tokat kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Metin Tokat kaç yaşında?
  2. Metin Tokat kimin Akrabasi?
  3. Metin Tokat ne iş yapar?
  4. Metin Tokat hangi görevde?
  5. Hakem atamalarını kim yapıyor?
  6. Koray Gencerler hangi takımı tutuyor?
  7. Yasin Kol kimdir?
  8. Emre malok kimdir?
  9. Cüneyt Çakır kimin oğlu?

Metin Tokat kaç yaşında?

61 yaşında () Metin Tokat/Yaş

Metin Tokat kimin Akrabasi?

Metin Tokat, tarihinde Batman'da doğmuştur. Siirt kökenlidir. Babası da eski hakemlerden Talat Tokat'dır. Bir kardeşi vardır.

Metin Tokat ne iş yapar?

Hakem Metin Tokat/Meslekleri , Batman), eski Türk futbol hakemi. Siirt kökenli bir ailenin çocuğu olarak Batman'da doğan Metin'in babası eski hakem Talat Tokat'tır. 1980 yılından 2006 yılına kadar 26 sene hakemlik yapmıştır. Hakemlik kariyeri boyunca 305 maç yönetmiştir.

Metin Tokat hangi görevde?

Merkez Hakem Kurulu'nun yeni kadrosunda görev alan Metin Tokat, Süper Lig maçlarının ardından gündeme gelen isimlerden birisi.

Hakem atamalarını kim yapıyor?

Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu (PMiK) başkan dahil 3 üyeden oluşur ve profesyonel liglerdeki hakem ve gözlemci atamalarını yapar.

Koray Gencerler hangi takımı tutuyor?

​Derbinin VAR hakemi Koray Gençerler de Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. ​Trabzonspor-Beşiktaş derbisini yönetecek olan Ali Palabıyık ise Galatasaray taraftarı. Trabzonspor-Beşiktaş maçının VAR hakemi Serkan Tokat'ın da Galatasaraylı olduğu biliniyor.

Yasin Kol kimdir?

Yasin Kol, Süper Lig'de görev alan Türk futbol hakemi. Asıl mesleği güvenlik görevlisi olan Yasin Kol, ilk kez 'da Süper Lig'de 4. hakem olarak görev almıştır. 2020-2021 sezonundan itibaren orta hakem olarak maç yönetmektedir.

Emre malok kimdir?

Hakemlik mesleğine Emre Malok, 2007-2008 döneminde başladı. Toplam 131 maçta hakemlik yapan Emre Malok, mesleğinde hiç Üstün Lig maçı yönetmedi. Bu dönem Harika Lig'de birtakım müsabakalarda VAR hakemi yahut 4. hakem olarak misyon aldı.

Cüneyt Çakır kimin oğlu?

Serdar Çakır Vildan Çakır Cüneyt Çakır/Ebeveynleri