Fondöten üstüne ne sürülür?

İçindekiler:

  1. Fondöten üstüne ne sürülür?
  2. Biten fondöten nasıl kullanılır?
  3. Makyaj öncesi ne kullanılır?
  4. Fondötenin yüzde pul pul olmaması için ne yapılmalı?
  5. Pul pul dökülen cilde ne iyi gelir?
  6. Biten eyeliner nasıl kullanılır?

Fondöten üstüne ne sürülür?

1) Cildi nemlendirici ile hazırlamak şart! Cilt tipi ne olursa olsun herkes fondöten altına nemlendirici kullanmalı. Bu hem fondötenin yapısını incelterek daha doğal bir görünüm oluşturur, hem de makyajınızın çizgilere dolmasını önler. Çünkü nemli cilt ürünü çok iyi hapseder ve makyajın doğallığını arttırır.

Biten fondöten nasıl kullanılır?

Biten Fondöten Aslında Bitmediyse Tam bitti dediğiniz anda tüpleri dikkatlice keserek kontrol edebilir ve tüp içinde kalan ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüpte kalan kapatıcı ve fondötenlerin yoğun hava ile temas etmesinden kaçınmalı ve tüpü kestikten sonra birkaç gün içinde ürünleri bitirmelisiniz.

Makyaj öncesi ne kullanılır?

Cildinizi makyaja hazırlamanın en önemli adımlarından biri de nemlendirici kullanmaktır. Bu sayede cildiniz nemlenir ve cildinizde makyaja karşı kalkan görevi görebilir. Nemlendirici evinizdeki herhangi bir kremi uygulamak değil cildinizin ihtiyacına uygun bir ürün kullanılması gerekebilir.

Fondötenin yüzde pul pul olmaması için ne yapılmalı?

Cildinizi kuruduktan sonra özellikle su bazlı yağsız bir nemlendiriciyi cildinize sürün ve 10-15 dakika bekleyin. Cildiniz nemlendiriciyi emmeli ve fondöten için hazır hale gelmeli. Bu 2 adımı yapmadığınızda fondöten pütür pütür olur.

Pul pul dökülen cilde ne iyi gelir?

Pul pul dökülen cildinizi nemlendirmek ve yatıştırmak için zeytinyağı doğal bir nemlendirici görevi görür. Cildinizi besleyen yağ asitlerini yanı sıra içeriğindeki E vitamini ile kuruluk ve pul pul dökülmeleri durdurur. Süt ile cildinizi nemlendirebilir ve ölü cilt hücrelerinin ciltten uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz.

Biten eyeliner nasıl kullanılır?

Eczanelerde satılan saf alkolu biraz pamuğa dök ve kalem eyelinerın ucunu temizle. Sadece 1-2 damla alkol kullanman yeterli olur. Alkollü pamuğu eyelinerın ucunu saracak şekilde 5 dakika boyunca beklemelisin. Alkol zaten kendiliğinden uçacağı için yeniden durulamana gerek kalmaz.