Deadpool Marvel da mı?

İçindekiler:

  1. Deadpool Marvel da mı?
  2. Deadpool u kim seslendiriyor?
  3. Deadpool nasıl biri?
  4. Deadpool yaş sınırı kaç?
  5. Deadpool un hakları kimde?
  6. Esrarengiz kasaba Gideon kim seslendiriyor?
  7. Haruncan kimleri seslendirdi?
  8. Deadpool gerçekte var mı?
  9. Deadpool nereden izlenir?
  10. Deadpool 2 yaş sınırı kaç?
  11. Deadpool çocuklar için uygun mu?
  12. Marvel hakları kimde?
  13. Spiderman hakları kimde?

Deadpool Marvel da mı?

Marvel'ın en sevilen ve en sıradışı karakterlerinden biri olan Deadpool, üçüncü filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oluyor. ... İlk filmi 2016, ikinci filmi 2018 yılında vizyona giren, Marvel dünyasının en sevilen ve en acayip karakterlerinden biri olan Deadpool'un üçüncü filmini tüm hayranlar heyecanla bekliyor.

Deadpool u kim seslendiriyor?

Harun Can (d. , Ankara), Türk seslendirme sanatçısı ve müzisyen. Deadpool, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Marvel Sinematik Evreni filmleri ve Cartoon Network çizgi dizilerindeki seslendirmeleriyle bilinir.

Deadpool nasıl biri?

Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından yaratılan kurgusal karakterdir. İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır.

Deadpool yaş sınırı kaç?

Detaylar. Deadpool; Marvel'ın İnfazcı 2 filminden sonra 18 yaş sınırı koyulan ilk filmi.

Deadpool un hakları kimde?

Disney, 20th Century Fox stüdyosunun büyük bir bölümünü satın alarak X-Men, Deadpool ve Fantastic Dörtlü'nün kullanım haklarının yeni sahibi oldu.

Esrarengiz kasaba Gideon kim seslendiriyor?

Seslendirmenler
KarakterlerİngilizceTürkçe
Soos RamirézAlex HirschCüneyt Sayıl
Bill CipherAlex HirschEmrah Özertem
Gideon Charles GleefulThurop Van OrmanHarun Can
Wendy CorduroyLinda CardelliniNurhan Yılma
6 satır daha

Haruncan kimleri seslendirdi?

İsmi son yıllarda Deadpool ve Spider Man'in Türkçe seslendirmesi ile öne çıksa da Bugs Bunny, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (Hıçkıdık), Wall-E gibi pek çok çizgi karaktere de sesini verdi, Ryan Reynolds, James Franco, Jared Leto, Jesse Eisenberg, Rami Malek, Neil Patrick Harris isimlerini seslendirdi.

Deadpool gerçekte var mı?

Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından yaratılan kurgusal karakterdir. İlk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonrasında Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır.

Deadpool nereden izlenir?

Beyazperdenin en iddialı yapımlarından bir tanesi olan Deadpool, aksiyon ve komedi türünü seven izleyiciler için TV+'ta.

Deadpool 2 yaş sınırı kaç?

15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Deadpool çocuklar için uygun mu?

Şayet izlemediyseniz bile Deadpool 2'nin bolca argo, küfür, kan ve şiddet içerdiğini biliyorsunuzdur. Fakat yeniden elden geçirilen film tüm bu sahneler çıkartılarak çocuklara uygun hale getiriliyor. ... Ryan Reynolds'ın aileye hitap eden Deadpool için tek koşulunun bu olduğu söyleniyor.

Marvel hakları kimde?

Disney ile Sony, film hakları Sony'de olan Marvel karakterlerinin yer aldığı filmlerin Disney+ kataloğunda yer alması için bir anlaşmaya imza attı. Buna göre, hakları Sony'de olan Spider-Man, Venom gibi filmler 2022'den itibaren Disney+'ta yer alacak.

Spiderman hakları kimde?

Örümcek Adam'dan uyarlama sinema filmi hakları 1985'te satın alındı ve Sony Pictures Entertainment tarafından güvence altına alınmadan önce bir ara yönetmek için James Cameron'un da almayı düşündüğü, çeşitli yapım şirketleri ve stüdyolara aktarıldı.