Anadolu Isuzu sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Anadolu Isuzu sahibi kim?
  2. Anadolu Isuzu hangi pazarda?
  3. ProEye nedir?
  4. Isuzu D Max fabrikası nerede?
  5. Anadolu Isuzu hangi ülkenin?
  6. Isuzu markası hangi ülkenin?
  7. Isuzu hangi ülkeye ait?
  8. Isuzu D Max nerenin malı?
  9. Isuzu hangi ülkenin malı?
  10. Isuzu NPR 66 kaç beygir?
  11. Isuzu NPR 10 Long kaç beygir?
  12. Isuzu NKR Low kaç ton taşır?

Anadolu Isuzu sahibi kim?

Sayın Tuncay ÖZİLHAN Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan aynı zamanda Anadolu Vakfı ve çeşitli Anadolu Grubu şirketlerinin de Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Anadolu Isuzu hangi pazarda?

Anadolu Isuzu, midibüs ihracat pazarında yüzde 53 pazar payı ile liderlik ünvanına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.

ProEye nedir?

Firmadan yapılan açıklamaya göre, Satış Sonrası Hizmetler alanında hayata geçirilen ProEye ile servis destek personeli gerek yurt içi gerek yurt dışı servislerinin cep telefonuna ya da sanal gerçeklik gözlüğüne bağlanarak aracın yanındaymış gibi destek sağlıyor, servisi yönlendirip sorunun çözümünü hızlandırıyor.

Isuzu D Max fabrikası nerede?

Kamyon, kamyonet, midibüs, otobüs ve pick-up segmentlerinde araç üretimi gerçekleştiren Anadolu Isuzu ihraç pazarlarında da iddialı bir konuma sahiptir. Ticari araçların üretiminin yanı sıra pazarlamasını da gerçekleştiren Şirket'in üretim yerleşkesi Çayırova Şekerpınar'dadır.

Anadolu Isuzu hangi ülkenin?

Isuzu Motors Ltd. Japonya'nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir.

Isuzu markası hangi ülkenin?

Isuzu Motors Japonya'nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Dünya çapında 130'dan fazla ülkeye satılan Isuzu ürünleri, 23 ülkede, en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir.

Isuzu hangi ülkeye ait?

Japonya'nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir. Dünya çapında 130'dan fazla ülkeye satılan Isuzu ürünleri, 23 ülkede, en az bir ürün kategorisinde pazar lideridir. Isuzu Motors Ltd. Ar-Ge ve müşteri odaklı bir şirkettir.

Isuzu D Max nerenin malı?

Dünyanın en yeni ve başarılı pick-up modellerinden biri olan Isuzu D-Max, artık Türkiye'de de üretiliyor. Türkiye, dünyanın en çok talep gören pick-up'larının başında gelen Isuzu D-Max'in üretildiği dünyada yedinci, Avrupa'da ise ilk ülke oldu.

Isuzu hangi ülkenin malı?

Isuzu Motors Ltd. Japonya'nın ve dünyanın önde gelen ticari araç ve dizel motor üreticilerindendir.

Isuzu NPR 66 kaç beygir?

120 beygir gücünde motoru, toplu yolcu taşıma amaçlı geniş iç hacmiyle Isuzu Urban artık yollarda. Isuzu'nun yolcularına konfor, sürücüsüne güven sunan modern tasarımlı Classic Serisi, yenilenen şanzıman ve fren sistemiyle şimdi çok daha güvenli.

Isuzu NPR 10 Long kaç beygir?

Teknik Özellikler NPR 10 LONG
NPRNPR 10 XLONG
ModelISUZU, 4JJ1- EUROVI (OBD-D)ISUZU, 4HK1- EUROVI (OBD-D)
Maksimum Net Güç150 PS (110 KW) @ 2,800rpm190 PS (140 KW) @ 2,600rpm
Maksimum Net Tork375Nm@1,600-2800rpm510Nm@1,600rpm
Silindir Adedi, Hacmi4 silindir, 2999 cc4 Silindir, 5193 cc
51 satır daha

Isuzu NKR Low kaç ton taşır?

Tüm Isuzu'lar gibi 2 yıl sınırsız kilometre garantisi taşıyan yeni NKR-Low, 2 ton taşıma kapasitesine sahip olup 80HP gücündedir.