Discord kimligi nedir?

İçindekiler:

  1. Discord kimligi nedir?
  2. Discord ID nasıl bakılır?
  3. Hex ID nereden bakılır?
  4. ID nerede yazar?
  5. Discord nedir güvenilir mı?
  6. Steam64 id nerede?
  7. Steam ID 64 nedir?
  8. Discord nasıl kullanılır ne işe yarar?
  9. PUBG ID nerede yazar?
  10. Steam 64 ID nereden bakılır?
  11. Steam ID mi nasıl bulurum?

Discord kimligi nedir?

Discord Kimliği (ID) Nedir? Discord kimliği, kullanıcı ID, sunucu ID ve mesaj ID olmak üzere 3'e ayrılır. Discord çeşitli yerlerde kullanılmak üzere bu üç ID'yi oluşturmuştur. Her yeni sunucu açtığınızda veya her yeni mesajınızda bir ID oluşur.

Discord ID nasıl bakılır?

Görünüm(Appearance) sekmesinde aşağı kaydırırsanız geliştirici modunu bulabilirsiniz. Şu andan itibaren, discordda kullanıcının ismine sağ tıkladığınızda "ID kopyala"(Copy ID) seçeneğini ile karşı karşıya geleceksiniz.

Hex ID nereden bakılır?

Profil sayfanızın açıldığını göreceksiniz. Sol üst kısımda ise profil linkinizi, profil urlsini ve steam hex id görebilirsiniz. Eğer üstte link olarak görünmüyorsa, profilinize girdikten sonra herhangi boş bir alanda sağ tıklayıp açılan menüde “Sayfa Bağlantısını Kopyala” seçeneğini tıklayın.

ID nerede yazar?

ID'nizi profilinizde görebilirsiniz. Kullanıcı adınızın altındaki sayı kümesidir (örneğin 49-8957-6014). ID numaranızı öğrenmek için profilinize girin, ID'nizi avatarınızın sağında göreceksiniz. Bu sayı her oyuncu için benzersizdir ve değiştirilemez, yalnızca siz profilinizde görebilirsiniz.

Discord nedir güvenilir mı?

Kullanımı oldukça basit olan bu uygulamada kanal içerisinde yazılanlara dışarıdan erişim bulunmaz. Bu nedenle güvenilir olarak kabul edilen bu uygulama uzun süredir online oyuncular tarafından kullanılsa da pandemi süreciyle beraber daha geniş kitlelere yayıldı.

Steam64 id nerede?

Aşağıdaki adımları izleyerek Steam ID numaranızı öğrenebilirsiniz: Steam'i açın ve giriş yapın. Üst menüde profil adınıza tıklayarak Profil sayfasına giriş yapın. Profil sayfasında menünün hemen altında yer alan yeşil renkli bağlantıda bulunan sayılar sizin Steam ID'nizdir.

Steam ID 64 nedir?

bir Steam hesabının benzersiz sayısal kimliğidir. Birkaç farklı şekilde biçimlendirilebilir ancak yaygın olarak kullanılan biçimi hesabın 64 bitlik ID'sidir (17 haneli sayı). Aşağıdaki adımlar size SteamID'nizi bulma konusunda yardımcı olacak. Steam Topluluğu profilinize gidin.

Discord nasıl kullanılır ne işe yarar?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

PUBG ID nerede yazar?

Adım 1: PUBG Mobile'ı açın ve ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan profil simgesine tıklayın. Adım 2: Profiliniz açılacaktır. Burada, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi kimliğinizi bulabileceksiniz. Adım 3: Kimliği kopyalamak için yanında bulunan simgeye tıklayın.

Steam 64 ID nereden bakılır?

Steam ID nasıl bulunur:
  1. Steam'i açın ve giriş yapın.
  2. Üst menüde profil adınıza tıklayarak Profil sayfasına giriş yapın.
  3. Profil sayfasında menünün hemen altında yer alan yeşil renkli bağlantıda bulunan sayılar sizin Steam ID'nizdir.
BE

Steam ID mi nasıl bulurum?

Steam Profil Linki Hex İd Öğrenme Steam profil linkinizi bulmak için, Steam programına giriş yaptıktan sonra, kullanıcı adınızın üzerine mouse ile gelerek PROFİL linkine tıklayın. Profil sayfanızın açıldığını göreceksiniz. Sol üst kısımda ise profil linkinizi, profil urlsini ve steam hex id görebilirsiniz.