Real Ankara kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Real Ankara kapandı mı?
  2. Real market battı mı?
  3. Izmit real yerine ne yapılacak?
  4. Izmit real kapandı mı?
  5. M1 Konya Hangi mağazalar var?
  6. Konya M1 AVM Hangi mağazalar var?
  7. Adana Real kaç metrekare?

Real Ankara kapandı mı?

Uzun yıllardan beri faaliyet gösteren kentimizin ilk hipermarketi Real iflas nedeniyle şehrimizden çekilmişti. Önce içerideki mallar TIR'larla Ankara Bilkent Real'e gönderildi.

Real market battı mı?

Alman perakende şirketi Metro, Ocak 2014 tarihinde Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattı. Yaklaşık 1,800 kişiyi istihdam eden Real Türkiye 2012/13 mali yılında 256 milyon euro ciro elde etti. 2017 yılında Real Türkiye iflas etti.

Izmit real yerine ne yapılacak?

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Izmit real kapandı mı?

Türkiye genelinde 5 mağazası bulunan Real marketler grubu İstanbu Fulya, Gebze Center, Kartal ve İzmit'teki mağazalarının tamamını kapatıyor. Sadece Ankara'daki Bilkent mağazasının şimdilik faaliyetlerine devam edeceği öğrenilirken mağazalardaki tüm malların da Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

M1 Konya Hangi mağazalar var?

Düzenlemiş olduğu yoğun ilgi gören etkinliklerle, özellikle çocukların ve çocuklu ailelerin 1 numaralı tercihi olan M1 Konya Alışveriş Merkezi bünyesinde, 5M Migros, Media Markt, LC Waikiki, Koton, Mavi, De Facto, Colin's, Flo,Sporjinal,Deichmann ve Rossmann gibi seçkin mağazalar ile çocuk oyun alanları, Lunapark ve ...

Konya M1 AVM Hangi mağazalar var?

Real Hipermarket, Media Markt, Avşar Sinemaları, Park Luna Eğlence Merkezi, Electro World, LC Waikiki, De Facto, Opema, Ayakkabı Dünyası ve Deichmann gibi çok sevilen markaların yer aldığı M1 Merkez Konya AVM, ferah ortamı ve tadına doyulmaz lezzet seçenekleri ile alışverişi keyfe dönüştürüyor.

Adana Real kaç metrekare?

Modern yaşama uygun olarak tasarlanan büyüme ve yenilenme projesi kapsamında, yeni alanları 2017 yılının ilk yarısında hizmete giren M1 Adana Alışveriş Merkezi, 90 bin metrekare kiralanabilir alanda 200 adet mağaza ile ulusal ve uluslararası yıldız markalara ev sahipliği yapıyor.