Safir Seyir Terası kaç katlı?

İçindekiler:

  1. Safir Seyir Terası kaç katlı?
  2. Sapphire Seyir Terası kaç TL?
  3. Sapphire de neler var?
  4. Safir binasına nasıl gidilir?
  5. Sapphire Seyir Terası ücretli mi?
  6. Istanbul Sapphire Tower kaç katlı?
  7. Safir Alışveriş merkezinin sahibi kim?
  8. Safirde HM var mı?
  9. Istanbul Sapphire AVM nasıl gidilir?
  10. Sapphire Beşiktaş'tan nasıl gidilir?
  11. Sapphire nin sahibi kim?
  12. Istanbul Sapphire kime ait?
  13. Istanbul safir kaç kat?
  14. Sapphire dünyanın en yüksek kaçıncı binası?
  15. Istanbul'un en yüksek binası Sapphire nerede?
  16. Urfa'da HM var mı?
  17. Istanbul Sapphire Metro ile nasıl gidilir?
  18. Sapphire avm'ye Metro ile nasıl gidilir?

Safir Seyir Terası kaç katlı?

Genel özellikleri. Toplam 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır. 30 metre anten ile yüksekliği 261 metreye erişmektedir. Binanın ana fonksiyonları olarak kamuya açık bir alışveriş merkezi ve otoparka ek olarak rezidans kulesi de yer almaktadır.

Sapphire Seyir Terası kaç TL?

İstanbul Sapphire Seyir Terası Giriş Ücreti; 2021 itibariyle Tam bilet 45, İndirimli bilet (Öğrenci-Öğretmen) 38 TL. Engelliler, Engelli Kimlik kartları yanında ise ücretsiz seyir terasına çıkabiliyor.

Sapphire de neler var?

EN SEVDİĞİNİZ MARKALAR SAPPHIRE AVM'DE!
  • Tavuk Dünyası
  • FLO.
  • CinemaPink.
  • Playland.
  • LC Waikiki.
  • Koton.
  • Köfteci Yusuf.
  • Ebebek.
Daha fazla öğe...

Safir binasına nasıl gidilir?

İstanbul Sapphire AVM, İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Çeliktepe Mahallesi'nde bulunmaktadır. Buraya ulaşmak için en yakın durakta metrobüse binip Zincirlikuyu durağında inip 4.levente doğru giden minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sapphire Seyir Terası ücretli mi?

Seyir Terası Giriş Ücreti: Kişi başı 15 ila 20 TL. Arası değişmektedir. Sapphire Seyir Teras'da bulunan “Vista Cafe & Bistro'da” eşsiz bir yemek kişi başı 70 ila 90 Tl.

Istanbul Sapphire Tower kaç katlı?

64 İstanbul Sapphire AVM/Kat sayısı

Safir Alışveriş merkezinin sahibi kim?

Biskon Yapı A.Ş. İstanbul Sapphire AVM/Sahipleri

Safirde HM var mı?

H&M ilkbahar sezonunda Sapphire Alışveriş Merkezi ve Forum Marmara Alışveriş Merkezi ile mağaza açılışlarına devam edecek.

Istanbul Sapphire AVM nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile 4.Levent durağında indiğinizde İstanbul Sapphire Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Sapphire Beşiktaş'tan nasıl gidilir?

Levent, Beşiktaş konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Sapphire konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 121B, 122C, 27T, 36L, 49Z, 59RS, 63, 65G.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-33, MİNİBÜS: SRY-08, MİNİBÜS: SRY-14, MİNİBÜS: SRY-16.

Sapphire nin sahibi kim?

Sapphire AVM'nin sahibi Kiler Holding, bankalara borcunu kapatmak için alacaklarına ekspertiz değerinin altında satış yaptığını açıkladı.

Istanbul Sapphire kime ait?

Biskon Yapı A.Ş. İstanbul Sapphire AVM/Sahipleri

Istanbul safir kaç kat?

64 İstanbul Sapphire AVM/Kat sayısı

Sapphire dünyanın en yüksek kaçıncı binası?

236 metre ile Türkiye'nin birinci, Avupa'nın 9. ve Dünya'nın 148. en yüksek binası olan Sapphire 2011 yılında hizmete girdi. 340 milyon dolara inşaa edilen Sapphire 165.169 metrekarelik inşaat alanına sahip binada 10 katı zemin altı olmak üzere toplam 66 kat bulunmaktadır.

Istanbul'un en yüksek binası Sapphire nerede?

İstanbul'un en önemli finans merkezlerinden birisi olan Levent ile Maslak aksı arasındaki Büyükdere Caddesi'nde ve Çeliktepe semtinde yükselen bir konut, alışveriş ve eğlence merkezi projesi olan İstanbul Sapphire, Türkiye'de inşa edilmiş en yüksek binadır. 261 metre yüksekliği ile İstanbul'un çoğu yerinden görülebilen ...

Urfa'da HM var mı?

Şanlıurfa Piazza AVM içinde yer alan H&M mağazasının tüm ürünlerine, kampanya ve duyurularına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Istanbul Sapphire Metro ile nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile 4.Levent durağında indiğinizde İstanbul Sapphire Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Sapphire avm'ye Metro ile nasıl gidilir?

Levent Metro durağında inmeniz gerekmektedir. Metro` yu tercih ederseniz; 4. Levent Metro durağında inmeniz gerekmektedir. Çeliktepe çıkışından çıkabilir veya metrodan çıkmadan Sapphire Çarşı tabelasını takip edebilirsiniz.