Hoover marka hangi firmanin?

İçindekiler:

  1. Hoover marka hangi firmanin?
  2. Hoover markası nasil?
  3. Hoover kaç yıllık marka?
  4. Candy kimin markası?
  5. En iyi çamaşır makineleri hangisi?

Hoover marka hangi firmanin?

Hoover markası Candy Group'a ait uluslararası markalar arasında yer alıyor. 1945 yılında İtalya'da Fumagalli Ailesi'nin yönetimi ile faaliyete başlayan marka, dayanıklı tüketim malları alanında 7 farklı ülkede 9 fabrikada üretimini sürdürüyor.

Hoover markası nasil?

The Hoover Company, ABD'de Ohio'da kurulmuş bir elektrikli süpürge şirketidir. ... Bugün, Hoover Europe markası, Candy Group'a ait marka portföyünün bir parçası olarak, birçok ülkede Avrupa beyaz eşya ve zemin bakım sektörlerinde önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor.

Hoover kaç yıllık marka?

Hoover 1908 yılında kurulmuş olan bir elektrikli süpürge üretim şirketidir.

Candy kimin markası?

Candy Group, İtalyan ev aletleri üreticisidir ve Haier'in bir yan kuruluşudur. Merkezi Milano yakınlarındaki Brugherio'dadır. Candy'nin cihazları The Hoover Company ve Kelvinator markalarının pazarlamasına devam ettikleri için daha iyi biliniyor. Satışların% 80'inden fazlası İtalya dışındadır.

En iyi çamaşır makineleri hangisi?

En İyi Ortalama Puana Sahip Çamaşır Makinesi: Samsung WW90J5475FW/AH. Küçük Yıkama Kapasiteli En İyi Çamaşır Makinesi: Vestel CMI 7610. Büyük Yıkama Kapasiteli En İyi Çamaşır Makinesi: Samsung WW10N644RBW/AH. Enerji Tüketimi En Az Çamaşır Makinesi: Arçelik 9147 YCM.