Secret Age firma sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Secret Age firma sahibi kim?
  2. Secret Age D panthenol nedir?
  3. Secret Age kremi ne işe yarar?
  4. Secret Age ürünleri nasıl kullanılır?
  5. Secret Age kil maskesi ne işe yarar?
  6. Panthenol nedir ne işe yarar?
  7. D Panthenol köpük nedir?
  8. Lipozom krem ne işe yarar?
  9. Secret Age Lipozomlu leke kremi ne işe yarar?
  10. Secret Age kremi nasıl kullanılır?
  11. Termal kil maskesi ne işe yarar?
  12. Roxcare Panthenol nedir?
  13. Wunder Care Panthenol nedir?
  14. D-panthenol nedir ne işe yarar?
  15. D-Panthenol köpük ne işe yarar?
  16. Lipozomlu krem ne demek?

Secret Age firma sahibi kim?

2012 yılında Alper İhsan Gürpınar tarafından, 0 yerli sermaye ile, İstanbul'da kurulmuştur.

Secret Age D panthenol nedir?

Kuru ve yıpranmış ciltlerin onarılmasında iyileştirici özelliği vardır. "%9 D-Panthenol içerir. "İçinde Aloe Vera ekstratı ile cildin yoğun nem almasını , oluşan yara izlerinde iyileşme sağlamasına , cildin hassasiyeti aşamasında ciltte ki yanmanın giderilmesini yardımcı olur. ... Ciltteki nemi korur.

Secret Age kremi ne işe yarar?

Secret Age Kırışıklık Giderici Krem, diğer Secret Age Ürünleri gibi Helal Sertifikası'na sahiptir. 7 gün içerisinde ciltteki kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olurken aynı zamanda sarkmaları toparlar, cildin nefes almasını sağlar ve yeni kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olur.

Secret Age ürünleri nasıl kullanılır?

Secret Age SUPER C Göz Çevresi Bakım Kremi Nasıl Kullanılır ? -Temizlenmiş göz çevresi ve kaz ayakları bölgesine gündüz, gece olmak üzere günde 2 defa, parmak uçlarıyla dıştan içe doğru hafif masajla uygulanır.

Secret Age kil maskesi ne işe yarar?

Gözenekleri açmaya yardımcı olur ve peeling görevi görür. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Siyah nokta, sivilce ve lekelerin hızlı bir şekilde yok olmasına yardımcıdır. Kan dolaşımını hızlandırarak cildin canlı bir görünüm kazanmasına destek olur.

Panthenol nedir ne işe yarar?

KULLANIM YERLERİ: Deride oluşan yara ve yanıklarda, güneş yanıklarında, hafif deri sıyrıklarında, her türlü pişiklerde, emziren annelerde meme bakım ve çatlaklarında, yatan hastalarda oluşan deri sorunlarında, anüs çatlaklarında, derinin hızla onarılmasına yardımcı olur, cildi yeniler ve nemli tutar, esnek hale ...

D Panthenol köpük nedir?

İçeriğinde bulunan yüksek orandaki D-pantenol sayesinde kuru ve yıpranmış ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki Aloe Vera ekstresi ile cildi nemlendirirken rahatlık hissi verir. E vitamini sayesinde cildin oksidatif strese karşı korunmasına destek olur.

Lipozom krem ne işe yarar?

Cildi pürüzsüz ve esnek tutmaya yardımcı olur. Akne izlerini gidermeye yardımcı olur. Dokuların onarımında ve cildin elastikiyetini korumasında yardımcıdır. Cilt iltihabı ve tahrişi önlemede ve savaşmada yardımcıdır.

Secret Age Lipozomlu leke kremi ne işe yarar?

Güneş lekeleri, hamilelik lekeleri, çiller ve sivilce lekeleri gibi doğuştan gelmeyen tüm lekelerle etkin bir şekilde savaşır. Secret Age Lipozomlu Leke Kremi, mucize gotu kola bitkisi sayesinde geleneksel leke kremlerinin aksine ciltte soyulmaya ve tahrişe neden olmaz.

Secret Age kremi nasıl kullanılır?

Secret Age SUPER C Göz Çevresi Bakım Kremi Nasıl Kullanılır ? -Temizlenmiş göz çevresi ve kaz ayakları bölgesine gündüz, gece olmak üzere günde 2 defa, parmak uçlarıyla dıştan içe doğru hafif masajla uygulanır.

Termal kil maskesi ne işe yarar?

Düzenli olarak kullandığınızda cildinizin daha az yağlandığını göreceksiniz. Tabii yağın fazlası gidince cilt gözenekleri de daha az tıkanıyor. Ayrıca yağ, kir nedeniyle tıkanan gözenekleri açmak için de kil maskesi kullanabilirsiniz.

Roxcare Panthenol nedir?

Güçlü bir nemlendiricidir. Kronik cilt bozukluklarından iz tedavisine kadar kullanılabilir. Cildin yoğun nemlendirilmesi amacıyla kullanılır. Nemlendirici etkisini hem cilde dışarıdan suyu çekerek hem de tutarak gerçekleştirir.

Wunder Care Panthenol nedir?

WUNDER CARE PANTHENOL GÜNLÜK NEMLENDİRİCİ VÜCUT LOSYONU içeriğindeki Sodium Hyaluronate ve Pentavin'in sinerjik etkisiyle günlük cilt bakımınızı sağlar. ... Cildin elastikiyet kazanmasına, çevresel faktörlere karşı direncinin atmasına ve sağlıklı cilt yapısı görünümünün korunmasına yardımcı olur.

D-panthenol nedir ne işe yarar?

D-Panthenol, derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı şampuan, jöle, krem, duş jeli, ıslak mendil, pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 oranında kullanılan bir vitamindir.

D-Panthenol köpük ne işe yarar?

Kuruyan, çatlayan, gerginleşen, pul pul dökülen ve kızaran cildin doğal yenilenme sürecini destekler, kaybettiği nemi geri kazandırır. İçeriğindeki Panthenol sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek cildin dış etkenlere karşı korumasına yardımcı olur, cildi nemlendirir.

Lipozomlu krem ne demek?

Lipozomlu Nemlendirici Jel Krem, lipozom ve hyalüronik asit bileşeni sayesinde cildin genç, dinamik ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Yaşlılık karşıtı ürünlerde SPF (güneş koruma faktörü) kullanıldığında ürünün etkinliği azalır.