Hayıt otu kapsülü ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Hayıt otu kapsülü ne işe yarar?
  2. Hayıt tohumu ne işe yarar?
  3. Ersağ hayıt ekstraktı nasıl kullanılır?
  4. Hayıt tohumu erkeklerde ne işe yarar?
  5. Hayıt ekstraktı nasıl kullanılır?
  6. Ersağ hayıt ekstraktı nedir?
  7. Hayıt tohumu ne kadar sürede etki eder?
  8. Hayıt suyu nasıl kullanılır Saracoglu?
  9. Ersağ hayıt kapsülü ne işe yarar?

Hayıt otu kapsülü ne işe yarar?

- İdrar söktürücü ve gaz giderici faydaları olduğu bitki uzmanları tarafından belirtiliyor. - Kişide terleme sorunları yaşanıyorsa, Hayıt Otu bunun için tedavi olarak kullanılabilir. - Kadınlarda cinsel isteği dengeler. Erkeklerde cinsel isteğin azalmasına neden olabilir.

Hayıt tohumu ne işe yarar?

Sindirim sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına destek vererek hazımsızlık problemini ortadan kaldırıyor. Sivilce ve akneleri de ortadan kaldıran hayıt tohumu, özellikle yağlı cilt sorunu yaşayanlara yardımcı oluyor. İshal ve gaz problemi yaşayanlara da yardımcı oluyor, bu sorunları kısa sürede ortadan kaldırıyor.

Ersağ hayıt ekstraktı nasıl kullanılır?

Ersağ Hayıt Ekstraktı içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Hayıt tohumu erkeklerde ne işe yarar?

Hayıt otu erkeklerde cinsel isteği azaltırken bir diğer yandan prostat kanseri önlenmesinde bitkisel ilaç olarak önerilir.

Hayıt ekstraktı nasıl kullanılır?

Kullanımı: Tentür sabahları aç karnına 40 damla (bir damlalık dolusu) bir büyük su bardağı suya eklenerek içilir. Her gün düzenli kullanılmalıdır. Tam destek sağlayabilmesi için en az 6 ay kullanılmalı, belirtiler geçtikten onra 6 ay daha hayıt tentürü kullanımına devam edilmelidir, yoksa geriye dönüş yaşanabilir.

Ersağ hayıt ekstraktı nedir?

Ersağ Gıda Takviyeleri Tanıtım Sayfası Hayıt kadınlarda hipofiz bezini uyararak kadınlık hormonunu düzenler. Hayıt, kadınlık hormonları için doğal bir tedavi yöntemi olduğu için her hangi bir zararı olmaz. Ancak sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda hayıt tohumu bazı yan etkilerin oluşmasına yol açabilir.

Hayıt tohumu ne kadar sürede etki eder?

Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için, yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor. * Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu, bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor.

Hayıt suyu nasıl kullanılır Saracoglu?

1 su bardağı kaynar suya, 1 tatlı kaşığı Hayıt otu konur, 15 dakika sonra süzülür. Günde 1 veya 3 bardak bu çaydan içilir. Çörekotu ile beraber kaynatılıp, tatlandırılarak içilmeye devam edilirse, anne sütünü artırır. Kanserli hastaların bu otu kullanmamaları gerekir.

Ersağ hayıt kapsülü ne işe yarar?

Hayıt yumurtlama fonksiyonunu düzene sokarak gebe kalma olasılığını arttırır. Menopoz dönemindeki kadınlarda oluşan ateş basması, stres, çarpıntı, kabızlık, hazımsızlık ve kemik erimesi gibi şikayetlerde azaltıcı bir etkiye sahiptir. Hazımsızlığa karşı iyi gelir. Ayaklarda oluşan şişliklerin inmesine yardımcı olur.