Sulu yaralara ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Sulu yaralara ne iyi gelir?
  2. Vucutta yara niye cikar?
  3. Yüzümde yaralar çıkıyor ne yapmalıyım?
  4. Yüzdeki yara izleri nasıl yok edilir?

Sulu yaralara ne iyi gelir?

Bir çay kaşığı limon suyunu pamuğa damlatarak izlerin üzerine sürün. Bu uygulamayı günde iki defa bir ay boyunca her gün uygulamalısınız. Düzenli kullanımda yaraları ve izlerini hafifletecektir. Yaraların veya izlerin üzerine soğan özünü masaj yapar gibi ovarak sürülmelidir.

Vucutta yara niye cikar?

Derinin beslenmesini ve toksik maddelerden temizlenmesini sağlayan, sağlıklı kan dolaşımıdır. Damarların tıkalı olması, damar sertliği, varislerin varlığı, bacaklar başta olmak üzere tüm vücutta yaralar yapabilir. Sigara içilmesine bağlı olarak ortaya çıkan damarsal hastalıklar da ciltte yaralarla kendini gösterebilir.

Yüzümde yaralar çıkıyor ne yapmalıyım?

  1. Limon. Limon cilt yaraları için birebir olarak tercih edilmektedir. Limon yüzdeki tüm yara faktörlerini ortadan kaldırıcı özelliktedir. ...
  2. Bal. Cilt yaralarını geçirmek için kullanılan bir diğer besin de baldır. ...
  3. Buz. Buz kürü de yine yaraların geçmesi açısından son derecede önemlidir. ...
  4. Soğan Kürü

Yüzdeki yara izleri nasıl yok edilir?

Yara izinin olduğu yerde tedaviye başlamadan önce limon ile birlikte temizlenmesi gerekir. Daha sonra limon suyunu bir pamuğa döktükten sonra yara izinin olduğu bölgeye sürebilirsiniz. Bu şekilde hızlı bir yara izi iyileşmesi sağlanacaktır. Ovma işlemini bu şekilde 10 dakika yaparak yara izlerinden kurtulabilirsiniz.