Serkan Keskin hangi üniversite?

İçindekiler:

  1. Serkan Keskin hangi üniversite?
  2. Serkan Keskin hangi okuldan mezun?
  3. Serkan Keskin hangi liseden mezun?
  4. Serkan Keskin hangi burç?
  5. Yuşa keskin nereli?
  6. Serkan Keskin kaç kilo?
  7. Serkan Keskin ne mezunu?

Serkan Keskin hangi üniversite?

Büyükçekmece Lisesi'ni bitirdikten sonra Trakya Üniversitesi'nde tıp fakültesi eğitimimi tamamladım. 2009 yılında Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nda (YDUS) Türkiye 2.si olarak İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nde yan dal eğitimime başladım ve 2013 yılında mezun oldum.

Serkan Keskin hangi okuldan mezun?

Serkan Keskin, yıllında İzmit'te doğdu. İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde ve Akademi İstanbul'da tiyatro eğitimi alan Keskin, 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'a katıldı.

Serkan Keskin hangi liseden mezun?

1976 yılında İstanbul'da doğdu. Büyükçekmece Lisesi'ni bitirdikten sonra Trakya Üniversitesi'nde tıp fakültesi eğitimini tamamladı. 2009 yılında Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nda (YDUS) Türkiye 2.si olarak İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nde yan dal eğitimine başladı ve 2013 yılında mezun oldu.

Serkan Keskin hangi burç?

İsmail Dümbüllü ödülünü aldı. Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinde Doktor Ufuk Damar karakterine hayat veren Serkan Keskin, 1.70 metre boyunda 95 kilo ve Yay burcudur. Serkan Keskin, Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı “İsmail Abi” karakteri ile fenomen oldu.

Yuşa keskin nereli?

RedKeys grubu İzmir oluşumu dediğinizi duyar gibiyim, ama gerçek adıyla Yuşa Keskin aynı zamanda samsunmafiamusic'un kurucusu. Kısacası bu rapçimizin şehri de Samsun diyebiliriz.

Serkan Keskin kaç kilo?

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Aile Hikayesi dizisinde Doktor Ufuk Damar karakterine hayat veren Serkan Keskin, 1.70 metre boyunda 95 kilo ve Yay burcudur.

Serkan Keskin ne mezunu?

Serkan Keskin, yıllında İzmit'te doğdu. İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde ve Akademi İstanbul'da tiyatro eğitimi alan Keskin, 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'a katıldı.