Gece İETT çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Gece İETT çalışıyor mu?
  2. Otobüsler gece çalışıyor mu?
  3. Yasaklarda İETT çalışıyor mu?
  4. Istanbul ulaşım 24 saat hangi hatlar?
  5. Istanbul'da 24 saat ulaşım hangi hatlar?
  6. İETT 24 saat çalışıyor mu?
  7. Sokağa çıkma yasağında İETT otobüsleri çalışıyor mu?
  8. Sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışıyor mu?

Gece İETT çalışıyor mu?

Vatandaşların huzurlu ve rahat bir ortamda yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla İstanbul'un merkezi noktalarından toplamda 1 sefer ile hizmet veriyor. İstanbulluların huzurlu ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşması için araç, gece 12 ile sabah 06.000 arasında hizmet veriyor.

Otobüsler gece çalışıyor mu?

Seferler sabah 04.30 ile gece 00.25 arasında yapılacak, özellikle sabah ve akşam yoğun saatlerde takviye seferler düzenlenecek. Yolcu verilerinin düzenli olarak takip edileceği kısıtlama boyunca ihtiyaç duyulan hatlara gerekli eklemeler veya çıkarmalar yapılarak planlar sık sık revize edilecek.

Yasaklarda İETT çalışıyor mu?

İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yayımladığı genelgeye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, üretimin aksamaması adına bazı çalışanlar muaf tutulacak. Bu kişilerin ulaşımını sağlamak adına İETT de faaliyetlerine devam edecek.

Istanbul ulaşım 24 saat hangi hatlar?

Buna göre, E-3 hat numaralı Sabiha Gökçen Havalimanı- 4.Levent Metro, E-10 hat numaralı Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, E-11 hat numaralı Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-1 hat numaralı Kadıköy- Sabiha Gökçen Havalimanı ve SG-2 hat numaralı Taksim-Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri 24 saat ulaşım hizmeti verecek.

Istanbul'da 24 saat ulaşım hangi hatlar?

24 SAAT AÇIK METRO HATLARI M2 Yenikapı- Taksim Hacıosman Metro Hattı, M4Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı, M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi /Hisarüstü Metro Hattı.

İETT 24 saat çalışıyor mu?

Birçok ilçeden geçen gece otobüsleri, 7 gün 24 saat çalışan metrobüs hattına entegre bir şekilde hizmet veriyor. ... Koronavirüs tedbirleri nedeniyle otobüs seferlerinde değişiklik olabileceğini belirtelim.

Sokağa çıkma yasağında İETT otobüsleri çalışıyor mu?

Bu akşamdan itibaren hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, İETT otobüsleri, metrobüs hattı, Şehir Hatları vapurları ile özel deniz motorlarının seferlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak.

Sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışıyor mu?

tarihi itibarıyla saat 21.00'de başlayacak hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacaktır.