Grup uçak bileti nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Grup uçak bileti nasıl alınır?
  2. Uçak biletinde indirim var mı?
  3. Yolcuları ayır ne demek?
  4. Kombine uçak bilet ne demek?
  5. Acentede biletleme nedir?
  6. Pegasus PNR kodu nedir?

Grup uçak bileti nasıl alınır?

GRUP REZERVASYONU NASIL YAPILIR?
  1. Min. 10 veya max. 25 yolcu için grup rezervasyonu yapmak istiyorsanız, BOLBOL üyesi olmanız veya üye girişi yapmanız gerekecektir. ...
  2. 26 yolcu ve üzeri sayıda talebinizin olması durumunda, "Ucuz Bilet Ara" sekmesi üzerinde bulunan "Grup Talep Formu" üzerinden yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Uçak biletinde indirim var mı?

Yurt içi uçuşlarda indirim bulunmamaktadır. Engelli yolcular için ise % 40 ve üzeri oranda engelli olan yolculara, promosyon biletler hariç tüm iç ve dış hat biletlerde % 25 indirim sağlanmaktadır.

Yolcuları ayır ne demek?

İlgili misafiri, "Yolcu Ayır" butonu ile ana PNR dan ayırarak işleminizi yapabilir, yeni uçuşun oluşabilecek ücret farkı ve ceza tutarını kredi kartı ile ödeyerek gerçekleştirebilirsiniz. Daha düşük bir ücrete rezervasyon değişikliği yapılması halinde ücret iadesi yapılmaz.

Kombine uçak bilet ne demek?

Kombine uçuşlar”- bu kullanıcı tarafından seçilen, bir veya birden fazla aktarma bulunan ve bir veya birden fazla havayolu tarafından gerçekleştirilen uçuş segmentleridir. Bilet birden fazla havayolundan satın alındığından, her uçuş için ayrı bilet düzenlenmektedir. ...

Acentede biletleme nedir?

Ticketing, bir kişiye taşıma ve yolculuk ( seyahat ) belgesini düzenleyip satışını yapmaktır. Bilet satış işlemi karmaşık ve spesifik ( çok özel) bir faaliyettir.

Pegasus PNR kodu nedir?

PNR, PNR numarası ya da PNR kodu, uçak biletleri rezervasyonlarından sonra verilen, harf ve rakamlardan oluşan bir tür elektronik bilgidir. PNR, “Passenger Name Record” ifadesinin kısaltmasıdır. Passenger Name Record, “Yolcu İsim Kaydı” anlamına gelir ve aynı zamanda rezervasyon numarası olarak da sektörde kullanılır.