İSPARK ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. İSPARK ücretleri ne kadar?
  2. İSPARK ne kadar ücretsiz?
  3. İSPARK ücretleri Odenmezse ne olur?
  4. Sultanahmet'te araba nereye park edilir?
  5. İspark ücreti nasıl ödenir?
  6. İSPARK sağlık çalışanlarına ücretli mi?
  7. Ayasofya'da arabayı nereye park edilir?
  8. İspark sağlık çalışanına ücretsiz mi?
  9. İspark engelli ücretsiz mi?
  10. İspark kime bağli?

İSPARK ücretleri ne kadar?

Fiyat tarifesine gelince 0-1 saat arası 7 lira, 1-2 saat arası 9 lira, 2-4 saat arası 11 lira, 4-6 saat arası 13 lira, 6-8 saat arası 19 lira, 8-10 saat arası 21 lira, 10-12 saat arası ise 21 lira. Aracınızı gün boyu bırakmak istiyorsanız 23 lira ödüyorsunuz.

İSPARK ne kadar ücretsiz?

Paraf ile tek seferde yapacağınız 150 TL'lik alışverişte İSPARK' ta ücretsiz otopark. Yol üstü otoparklarda 2 saat, açık ve katlı otoparklarda 3 saat ücretsiz park fırsatı!

İSPARK ücretleri Odenmezse ne olur?

Aracınıza yazılmış olan İspark borcunu ödemezseniz ilk olarak sürücüye yasal yollarla ihtar edilmektedir. İhtar geldiğinde borcu yine ödemezse eğer icra takip süreci başlatılır. Bu dönemde ödenmeyen borçlara gecikme faizi de eklenir. Geçmiş dönemlerde ödenmeyen park borçları ruhsat sahibinden temin edilir.

Sultanahmet'te araba nereye park edilir?

Selim Otoparkı – Sultan Ahmet Sultan Ahmet Camii ve çevresine eğer yolunuz sık düşüyorsa Selim Otoparkı kesinlikle hayatınızı kurtaracak bir otopark. Selim Otoparkı Arasta pazarının hemen karşısında bulunmakta olup, otoparktan Sultan Ahmet Meydanı'na yürüyerek 5 dkda ulaşmanız mümkün.

İspark ücreti nasıl ödenir?

Ödeme Noktaları https://online. ispark.istanbul adresinden 1.000,00 TL'ye kadar olan borçlarınızı kredi kartları ile ödeyebilirsiniz.

İSPARK sağlık çalışanlarına ücretli mi?

İstanbul'da sağlık çalışanları toplu ulaşımı ve İSPARKücretsiz kullanmaya devam edecek.

Ayasofya'da arabayı nereye park edilir?

(Buradaki tarihi alan Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet ve civarı gezilip) ardından ring servis ile Kabasakal Caddesi-Yerebatan Caddesi (yayalaştırılmış alan sonu) Prof. Dr. Kazım İsmail Gürkan Caddesi, Bab-ı Ali Caddesi, Şeref Efendi Sokak-Vezirhan Caddesine gelerek İSPARK (İndi-Bindi) otoparkına giriş yapacak.

İspark sağlık çalışanına ücretsiz mi?

İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanları, toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK'ı yıl sonuna kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek. İBB Meclisi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

İspark engelli ücretsiz mi?

Engelliler: Ruhsatında engelli ibaresi bulunan araç sahibi engelliler, adlarına tescilli olan hususi bir (1) aracını, İSPARK AŞ'ye bildirimde bulunarak araç plakalarını sisteme kaydettirmeleri koşuluyla yol kenarı otoparklarımızdan günde 3 saat, katlı ve açık otoparklarımızdan günde 8 saat ücretsiz yararlanabilirler.

İspark kime bağli?

İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak, 2005 yılında “Güvenle Park Güler Yüzle Hizmet“ sloganıyla sürücülere kaliteli, güvenli, modern otopark hizmeti sunabilmek için kurulmuştur.