Kinesio bant eczanede satılır mı?

İçindekiler:

  1. Kinesio bant eczanede satılır mı?
  2. Kinesio bant ne kadar süre?
  3. Adet ısı bandı nasıl yapıştırılır?
  4. Lady Comfort ısıtıcı ped nedir?
  5. Sicak ped nedir?

Kinesio bant eczanede satılır mı?

Kinesio bant eczanelerde, medikal mağazalarında ve e ticaret alanında satış yapan birçok mağazalarda satışa sunulmaktadır.

Kinesio bant ne kadar süre?

Suya dayanıklıdır. Farklı renkleri vardır, etki açısından farklılık yoktur. 4-5 gün vücutta kalabilir. Bantlama tekniği bel- boyun ve sırt ağrıları gibi çok sık rastlanan sağlık sorunları yanında ortopedik ve nörolojik problemler ile cerrahi sonrasında uygulanan tedavi seçeneklerinden biridir.

Adet ısı bandı nasıl yapıştırılır?

Ürünün özel paketini açıp, ısıtıcı bandın üzerindeki koruyucu filmi kaldırın ve yapışkan yüzeyi iç çamaşırınızın üzerine istediğiniz bölgeye yapıştırın. Ped hava ile temas ettiğinde kendiliğinden ısı vermeye başlayacaktır. Bandı çıplak cilde yapıştırmayın. Paketi serin ve kuru bir yerde muhafaza edin.

Lady Comfort ısıtıcı ped nedir?

Lady Comfort, doğal ısı terapi etkisi ile adet ağrılarının giderilmesine menstrual krampların azalmasına ve regl döneminde rahatlamaya yardımcı olan ısıtıcı bir banttır. Lady Comfort Isıtıcı Ped, kolay kullanıma sahip pratik bir üründür. ... Günlük hayat hızla akıp giderken, adet ağrılarıyla uğraşmak hiç kolay değil!

Sicak ped nedir?

Adet günlerinde kasık ağrısını azaltmak için atlet veya çamaşırın üstüne yapıştırılarak kullanılan ısıtıcı pedtir. Yapıştırdıktan 15-20 dakika sonra ısınmaya başlayan ped, 5-6 saat boyunca alt karnı ısıtarak rahatlık verir.