Biteral hamilelikte kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Biteral hamilelikte kullanılır mı?
  2. Largopen 1g nasıl kullanılır?
  3. Klavunat kaç gün kullanılır?
  4. TAVANİC vücuttan nasıl atılır?
  5. TAVANİC günde kaç defa kullanılır?

Biteral hamilelikte kullanılır mı?

Genel bir prensip olarak BİTERAL, gebe kadınlara verilirken tedbirli olunmalı ve gebeliğin erken safhasında gerekli olmadıkça verilmemelidir. Ornidazol'ün insan sütüyle atılıp atılmadığı bilinmemektedir.

Largopen 1g nasıl kullanılır?

alt solunum yolu enfeksiyonlarının tümünde günde iki kez 1 g veya günde mg LARGOPEN almanız gerekir. Bel soğukluğu enfeksiyonlarında 3 g tek doz alınması önerilir. Mide ülserinde günde mg, oniki parmak bağırsağı ülserinde günde iki kez 1000 mg diğer ilaçlar ile birlikte kullanılır.

Klavunat kaç gün kullanılır?

Yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar için; Hafif ve orta şiddetteki enfeksiyonlar: Günde iki kez 625 mg tablet Şiddetli enfeksiyonlar: Günde iki kez 1 g tablet Page 4 4 Diş enfeksiyonlarda doz: Yetişkinler ve 12 yaş üzeri çocuklar: 5 gün günde iki kez 625 mg tablet Tedavi süresi, tedavi gözden geçirilmeksizin 14 günü ...

TAVANİC vücuttan nasıl atılır?

Levofloksasin karaciğerde çok düşük miktarlarda metabolize olur ve esas olarak böbrekler yoluyla vücuttan atılır.

TAVANİC günde kaç defa kullanılır?

Doktorunuz, ilacınızı nasıl ve hangi dozda kullanmanız gerektiğini size söyleyecektir. TAVANİC erişkinlerde kullanılır. TAVANİC film kaplı tablet günde bir veya iki kez uygulanır. Dozaj enfeksiyonun tipine ve şiddetine ve ayrıca enfeksiyon etkeni olan bakterinin duyarlılığına bağlıdır.