Bıyıkları Sarartmak için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Bıyıkları Sarartmak için ne yapmalı?
  2. Papatya suyu tüyleri sarartır mı?
  3. Yüz sarartma nasıl yapılır?
  4. Lazerle tüy sarartma ne kadar sürer?
  5. Papatya suyu cilde nasıl uygulanır?

Bıyıkları Sarartmak için ne yapmalı?

Limon suyu ile tüy sarartma 1 su bardağı suyun içerisinde 1 adet limonu sıkıp ekleyin ve iyice karıştırın. Elde edilen karışımı pamuk yardımıyla sararmasını istediğiniz tüylerin üzerine sürün ve bu şekilde birkaç saat boyunca güneş ışığı altında bekleyin. Tüylerinizin sarardığını gördükten sonra ılık suyla durulayın.

Papatya suyu tüyleri sarartır mı?

Papatya güvenli bir şekilde tüylerinizin rengini açacaktır. Limon asidik yapısı sayesinde ve ağartıcı özelliği ile en etkili doğal tüy sarartıcılarındandır.

Yüz sarartma nasıl yapılır?

Yapmanız gereken şey çok basit. Oksijen suyundan pamuğa birazcık dökün ve sarartmak istediğiniz bölgeye sürüp, biraz bekletin. Tüylerinizin hızlı bir şekilde sararmasını istiyorsanız, örneğin kolunuza oksijenli su sürüp 25 dakika kadar güneşte bekleyin. Güneş tüylerin kısa sürede sararmasını sağlayacaktır.

Lazerle tüy sarartma ne kadar sürer?

Ortalama 15-30 dk kadar sürer. Q anahtarlı lazer ile kıl üzerine atış yapılarak kıl sarartılır. İşlem acısız bir yöntemdir.

Papatya suyu cilde nasıl uygulanır?

Papatya suyu, cildi güzelleştirir. Kaynatılmış papatya suyu ile haftada bir defa yüzünüzü yıkayarak cildinizin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunu cildinize düzenli olarak uyguladığınız zaman cildinizin tazelendiğini ve gençleştiğini fark edebilirsiniz.