Okey Plus engel süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Okey Plus engel süresi ne kadar?
  2. 101 okey çift bitme kaç puan?
  3. Pepsi Okey Plus kodu hangi kapaklarda?
  4. Okey Plus oyunu nasıl oynanır?
  5. Okeyde çifte bitmek kaç puan?
  6. Pepsi hangilerinde şifre var?
  7. Pepsi hediye para nerede kullanılır?

Okey Plus engel süresi ne kadar?

101 Okey Plus'taki oyun takip sistemi tarafından bu kurallara uygun davranılmadığının tespit edilmesi durumunda oyuncuların oyuna girişleri engellenebilir veya puanları silinebilir. Kullanıcılar için uygulanmış olan bu engelleme işlemleri süresiz olarak uygulanmaktadır.

101 okey çift bitme kaç puan?

Oyunu bitiren oyuncu -202 puan alır . Eğer diğer oyuncular elini açmışsa istekasında kalan sayıları ceza puanı olarak hesaplarına yazılır ama elini açmamışsa 404 ceza puanı alırlar. Eğer oyunculardan biri çifte gitmişse tur sonunda açmış olduğu eller oyun sonunda puan olarak çift yazılır.

Pepsi Okey Plus kodu hangi kapaklarda?

Şti. tarafından T.C. sınırları içerisinde üretilmiş şifreli ve GÜMÜŞ açma halkalı Pepsi 2 ml kutu, SİYAH açma halkalı Pepsi MAX 250ml ve 330ml kutu ve SİYAH kapaklı ve Beyaz üstü SİYAH KazandıRio baskılı Pepsi Max ve Twist 1L ve 1,5L PET'lerdeki şifreler dahildir.

Okey Plus oyunu nasıl oynanır?

Başlarken herkese 14, oyuna ilk başlayacak oyuncuya 15 taş dağıtılır. Oyuncular dağıtılan taşları önlerindeki ıstakaya dizerler. Kalan taşlar kapalı olarak ortaya konur. Yere açılmış taşın bir üstü 'okey' dir ve bütün taşların yerine kullanılabilir.

Okeyde çifte bitmek kaç puan?

Okey puanlama Elindeki 15. taşı, yere açılmış taşın üstüne koyarak oyunu bitirir. Elini bitirmek icin "bitti" butonuna tıklayan oyuncu oyunu bitirir. Elinizdeki taşlarla normal biterseniz, diğerlerinden -2 puan düşülür. Çifte giderek veya okey ile biterseniz, diğerlerinden -4 puan düşülür.

Pepsi hangilerinde şifre var?

Şti. tarafından T.C. sınırları içerisinde üretilmiş şifreli ve GÜMÜŞ açma halkalı Pepsi 2 ml kutu, SİYAH açma halkalı Pepsi MAX 250ml ve 330ml kutu ve SİYAH kapaklı ve Beyaz üstü SİYAH KazandıRio baskılı Pepsi Max ve Twist 1L ve 1,5L PET'lerdeki şifreler dahildir. Kampanya 30.09.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Pepsi hediye para nerede kullanılır?

"Pepsi Para hediyesi için koşullar: Kazandığınız Pepsi Paraları kampanyaya katılmayı kabul eden ve KazandıRio İş uygulamasını kullanan bir perakende satış noktasına giderek yapacağınız 1L Pepsi, Yedigün veya Fruko Cool Lime alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz.