Parfüm barkod nerede yazar?

İçindekiler:

  1. Parfüm barkod nerede yazar?
  2. Parfümlerin orjinal olduğunu nasıl anlarsın?
  3. Parfüm batch kodu nedir?
  4. Versace orjinal olduğunu nasıl anlarsın?
  5. Batch kodu nerede?
  6. Orjinal parfüm kaç sene dayanır?

Parfüm barkod nerede yazar?

Parfüm Barkodu Nerede Yazar? Parfüm barkodunun yazdığı yer hem parfüm şişesi hem de ambalaj olmalıdır. Zaten parfümün Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandığını gösteren simgeler de buralarda yer alır. Parfüm alırken şişede veya ambalajda 4 haneli parfüm kodu yoksa o parfüm muhtemelen sahtedir.

Parfümlerin orjinal olduğunu nasıl anlarsın?

Orijinal parfümlerde ise hatasız ve düzgün yazılar bulunur. ► Orijinal parfümlerin şişeleri tam anlamıyla hatasızdır. ► Orijinal parfümlerin hem kutusunda hem de şişesinde seri numarası yazmaktadır. Sahte parfümlerde ise sadece kutuda seri numarası yer alabileceği gibi hiç seri numarası yazılmamış olabilir.

Parfüm batch kodu nedir?

kozmetik ürün şişelerinin altında yazan bir koddur. bu kod ile satın alınan ürünün yaşı internet üzerinden teyit edilebilir. bu kod ile batch code control elinizdeki parfümün orijinal olup olmadığını ve orijinal ise kaç yıllık olduğunu öğrenebilirmişsiniz. ...

Versace orjinal olduğunu nasıl anlarsın?

Mutlaka işçiliği inceleyin. Gerçek Versace çantanın dikişleri her zaman düz, temiz ve sorunsuzdur. Sahte Versace çantalarda sökülen dikişler, çantadan farklı renk dikilen bölümler ve eğri bir görünüm olabilir. 3. Ambalajına dikkat etmeyi unutmayın.

Batch kodu nerede?

Merhaba Batch Code! Ürünlerin hem kendi üzerinde, hem de kutularının üzerinde yer alması zorunlu olan bu numara aslında ürünün üretildiği an üzerine basılan, takip etmek amacıyla kullanılan bir "iz".

Orjinal parfüm kaç sene dayanır?

Çoğu parfüm çabuk bozulan bir yapıya ve kısa süreli bir son kullanma tarihine sahip değildir. Bazılarının süresi bir yıldan kısa bir süre içinde dolmaya başlarken ve diğerlerini 10 yıldan fazla süre kullanabilirsiniz. Genel bir yorum yapacak olursak ise, bir kokunun ortalama raf ömrü üç ila beş yıldır.