Aras Kargo'da kargo takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo'da kargo takibi nasıl yapılır?
  2. Aras Kargo kargo ücreti ne kadar?
  3. Aras Kargo iadeyi evden alıyor mu?
  4. Kargo iade nasıl yapılır Aras Kargo?
  5. Kargo takip numarası ile nasıl takip edilir?
  6. Kargo iade edilirse ne olur?

Aras Kargo'da kargo takibi nasıl yapılır?

Bunun için yapılması gereken il şey Aras Kargo firmasının internet adresine girmektir. İnternet adresinde karşınıza çıkacak ekranda kargo sorgulama işlemleri yapılır. Kargonuzun takip numarası ilgili boşluğa girilmelidir. Daha sonra sorgula sekmesine tıklamanız yeterlidir.

Aras Kargo kargo ücreti ne kadar?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
Dosya9,10 TL11,50 TL
19,10 TL11,50 TL
2-513,40 TL13,90 TL
6-1018,60 TL18,20 TL
5 satır daha

Aras Kargo iadeyi evden alıyor mu?

Dilerseniz şubeye kadar yorulmayın, Adresten Alım hizmetimiz ile çağırın kuryemizi, gönderinizi kapınızdan teslim alalım. Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Kargo iade nasıl yapılır Aras Kargo?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kargo takip numarası ile nasıl takip edilir?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo şirketlerinin kargoyu yollamanız ardından size verilen kağıtta kargo takip numarası yer almaktadır. Kargo takip numarasını bir yere kaydederek internet üzerinden hangi kargo şirketiyle gönderim yaptıysanız sitesine girerek takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Kargo iade edilirse ne olur?

İadede. Siz aldığınız ürünü herhangi bir nedenle iade ettiğinizde firma sizden kargo ücretini keserek geri ödeme yapıyor. ... Sadece kargo ücreti de değil. Eğer müşteri bir ürün satın alırken kredi dosya masrafı gibi herhangi bir ücret ödediyse bu masrafları da eksiksiz satıcıdan geri alır.