Burger King Bayilik kaç para?

İçindekiler:

  1. Burger King Bayilik kaç para?
  2. Burger yiyelim kac kalori?
  3. Keban et helal mi?
  4. Burger yiyelim cheeseburger kaç kalori?
  5. Ekrem Coşkun bayilik ne kadar?
  6. 1 adet ev yapımı hamburger kaç kalori?
  7. Ekrem Coşkun kime ait?
  8. Donerci acmak icin ne kadar gerekli?

Burger King Bayilik kaç para?

Yatırım bedeli, Burger King® için 500.000 USD+KDV 'den başlamaktadır. TAB Gıda'nın Sub franchisee'lere verdiği restoran işletmeciliği süresi Burger King® için 20 yıldır. Verilen lisans sayesinde, lisans alan kişi sahip olduğu restoranda ve ilgili marka altında ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.

Burger yiyelim kac kalori?

1 hamburger kaç kalori? 1 adet orta boy (190 gr) hamburger 313 kcal.

Keban et helal mi?

Tüm Kesimlerimiz Helal kesim Standartlarındadır. Türk Standartları Enstitüsünden almış olduğumuz belge ile İslami kesim standartlarına uygun olarak kesim yapıyoruz.

Burger yiyelim cheeseburger kaç kalori?

Hamburger: 270 kalori, 9 gr yağ, 35 gr karbonhidrat ve 13 gr protein içeriyor. Cheeseburger: 320 kalori, 13 gr yağ, 35 gr karbonhidrat ve 16 gr protein içeriyor. Double Cheeseburger: 810 kalori,55 gr yağ, 52 gr karbonhidrat ve 29 gr protein içeriyor.

Ekrem Coşkun bayilik ne kadar?

Ekrem Coşkun Döner, yatırımcılarında KDV dahil 250 bin TL franchise bedeli alıyor. Yatırımcılarına personel ve usta konusunda da her türlü desteği sağlayıp, cirodan kâr payı (royalty) ve nakliye bedeli talep etmiyor.

1 adet ev yapımı hamburger kaç kalori?

1 küçük ev yapımı hamburger 250 (kcal) kaloridir. 1 orta boy ev yapımı hamburger 300 (kcal) kaloridir. 1 büyük boy ev yapımı hamburger 350 (kcal) kaloridir.

Ekrem Coşkun kime ait?

EKREM COŞKUN KİMDİR? Markamızın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Coşkun Konya'nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında 1966 yılında doğmuştur. Asıl mesleği sigortacılık olan Ekrem Coşkun, yaklaşık 35 yıldır sigortacılık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.

Donerci acmak icin ne kadar gerekli?

Ortalama bir tavuk dönerci dükkanı açmanın maliyeti 40 Bin TL ile 250 Bin TL arasında değişmektedir. Bu maliyetin üst sınırı yoktur. Maliyet kalemini etkileyen en önemli faktör bulunduğunuz lokasyon, işletme büyüklüğü ve dekorasyon masraflarıdır. Dönerci dükkanı açmanın maliyetini daha alt sınıra çekmeniz de mümkün.