MACFit üyelik kaç gün?

İçindekiler:

  1. MACFit üyelik kaç gün?
  2. MACFit aylık ücreti ne kadar?
  3. MACFit program yazıyor mu?
  4. 29 Ekim MACFit açık mı?
  5. MACFit üyelik iptal bedeli ne kadar?
  6. MACFit havlu veriyor mu?
  7. MACFit nerelerde var?
  8. MACFit ne zaman açılıyor?
  9. MACFit Ne Zaman Açılıyor 2020?
  10. MACFit açılıyor mu?
  11. MACFit hangi avm'lerde var istanbul?
  12. Türkiyede kaç tane MACFit var?
  13. Spor salonları saat kaçta açılacak?
  14. Spor salonları kaçta açılacak?

MACFit üyelik kaç gün?

Aylık esnek üyelikler ve 6 aylık taahhütlü üyelikler için 30 gün ücretsiz, 60 gün ücretli olup, 12 aylık taahhütlü üyelikler için ise 60 gün ücretsiz, 60 gün ücretli dondurma hakkın bulunmaktadır.

MACFit aylık ücreti ne kadar?

MACFit'in salon başı 2 bin ilâ 4 bin üyelik kaydı olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla, rekabetçi bir piyasada aylık üyelik fiyatının 20-30 lira gibi bir rakam olması gerekir (P=MC). Ama MACFit'in aylık fiyatı 185 lira, daha lüks konsept sunan MAC'in aylık fiyatı ise 490 lira.

MACFit program yazıyor mu?

MACFit'te tüm grup dersleri ücretsiz. ... Kulübünün ders programını hem MACFit Mobil üzerinden hem de web sitemizdeki kulüp sayfandan görüntüleyebilirsin.

29 Ekim MACFit açık mı?

Macfit, Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı gibi dini bayramların olduğu günlerde, ilk iki gün genel olarak kapalı olup, diğer günleri açık olmaktadır. Macfit, bunun dışında 29 Ekim, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve yılbaşı günleri gibi resmi tatil günlerinde hizmet vermektedir.

MACFit üyelik iptal bedeli ne kadar?

Eğer 6 aylık üye olduysan yılda 1 ay ücretsiz dondurma hakkın var. Üyeliğini 2. kez dondurmak istersen 25 TL dondurma ücreti ödeyerek bunu yapabilirsin. Eğer yıllık üyeysen 2 ay ücretsiz dondurma hakkın var, üyeliğini 3. kez dondurmak istersen 25 TL ödeyerek bunu yapabilirsin.

MACFit havlu veriyor mu?

Evet; kulübe gelirken havlu, dolap kilidi, su ve şampuan getirmeyi unutma.

MACFit nerelerde var?

MACFit AVM Mağazaları
01 Burda AVM Adana1. Kat
Gordion Avm3. Kat
Hilltown Avm Küçükyalı2. Kat
İsfanbul Avm Temapark /Shopping CenterZemin
İstMarina Kartal Avm-1. Kat
43 satır daha

MACFit ne zaman açılıyor?

Macfit, spor salonlarının çalışma saatleri, hem haftanın içindeki günler mesaiye saat 07.00'de başlamakta olup, akşam kapanma saati 20.00'a dek aralıksız biçimde çalışmaktadır. Hafta sonu günleri yani Cumartesi- Pazar günleri ise Macfit spor salonları sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle hizmet verememektedir.

MACFit Ne Zaman Açılıyor 2020?

MACFİT ÇALIŞMA SAATLERİ 2020 MACFit spor salonları hafta içi mesaiye sabah saat 07:00'da başlar ve akşam kapanış saat olan 23:00'a kadar aralıksız çalışır. Hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri MACFit sabah 08:00'da açılır, akşam saat 21:00'da kapanır.

MACFit açılıyor mu?

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge doğrultusunda, 1 Haziran itibarıyla gereken tüm aksiyonları alarak kulüplerimizin kaplılarını tekrar açtık. Kulüp bazlı güncel çalışma saatlerimiz için macfit.com.tr ve MACFit mobil uygulamasında yer alan kulüp detay sayfalarımızı takip edebilirsin.

MACFit hangi avm'lerde var istanbul?

MACFit AVM Mağazaları
01 Burda AVM Adana1. Kat
Cevahir İstanbul Avm /Shopping Mall1. Kat
Demiroren İstiklal Avm-1. Kat
Ege Perla AVM3. Kat
Erasta Antalya /Shopping MallZemin
43 satır daha

Türkiyede kaç tane MACFit var?

Türkiye'nin en büyük spor salonu zinciri Mars Sportif, 10 yılı aşkın süredir MAC ve MACFit markalarıyla iki farklı konseptte çalışmalarını sürdürüyor. 6 adet MAC ve 73 adet MACFit kulübüyle Türkiye'nin 11 ilinde 200 binden fazla üyeye spor yaptıran Mars Sportif'in hedefi 2019'da 500 bin üye.

Spor salonları saat kaçta açılacak?

Spor salonları ne zaman açılacak ? Kabine Toplantısı sonrası Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek" dedi.

Spor salonları kaçta açılacak?

Spor salonları ne zaman açılacak ? Kabine Toplantısı sonrası Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek" dedi.