Durexs fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Durexs fiyatı ne kadar?
  2. Durex bir pakette kaç tane var?
  3. Prezervatif kutusunun içinde kaç tane var?
  4. Durex prezervatif latex mi?
  5. Lateks alerjisi nasıl tedavi edilir?

Durexs fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 87 Durex Prezervatif / Kondom modeli içerisinde en ucuz Durex Prezervatif / Kondom fiyatı 7.38 TL iken, en yüksek Durex Prezervatif / Kondom fiyatı 440.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Durex bir pakette kaç tane var?

Durex Karşılıklı Zevk Geciktiricili Prezervatif, 40'lı Ekonomik Avantaj Paket (2 x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım.

Prezervatif kutusunun içinde kaç tane var?

Paketlerinde 10 adet prezervatif bulunan Okey'in bir kez yaptığı üretim hatası bir çifti direkten döndürdü. 4 milyon prezervatif kullanıcısının bulunduğu Türkiye'de yılda ortalama 40 bin tüketici sorusuna cevap veren Okey, paketteki eksik prezervatif yüzünden oldukça gerilen bir çiftin evliliğini kurtardı.

Durex prezervatif latex mi?

Saydam yapısıyla, kayganlaştırıcı Kremli ve rezervuar uçludur. Durex Gerçek Dokunuş'u yaptığımız özel yöntem, prezervatifin dikkatin hoş olmayan şekilde dağılmaması için daha iyi kokmasını sağlar, rahatlayabilir ve keyfini çıkartabilirsiniz. 100% elektronik olarak test edilmiştir Lateks içermeyen prezervatif. ...

Lateks alerjisi nasıl tedavi edilir?

Lateks Alerjisi Tedavisi Semptomlar irritan kontakt dermatit ise, antihistaminik veya kortikosteroid ilaçları semptomları tedavi etmek için yeterli olabilir. Eğer reaksiyon şiddetli ise, epinefrine, damar yolu sıvılara ve diğer acil tıbbi yardımlara ihtiyacınız olabilir.