2020 cam filmi muayeneden geçer mi?

İçindekiler:

  1. 2020 cam filmi muayeneden geçer mi?
  2. Ön camda yazı muayeneden geçer mi?
  3. Koyu renk cam filmi muayeneden geçer mi?
  4. Film vizeden geçer mi?
  5. Ön cam ağır kusur mu?

2020 cam filmi muayeneden geçer mi?

Ön Cam Filmi Muayeneden Geçer Mi? Geçen yıl değiştirilen yönetmelik ile otomobillerdeki cam filmi artık ağır kusur olarak değerlendirilmiyor. Aracınızın yan ve ön camlarında film olsa dahi hafif kusurlu “Aracın camlarına sonradan film yapıştırılmış” şeklinde not ile muayeneden geçebiliyorsunuz.

Ön camda yazı muayeneden geçer mi?

TÜVTÜRK Ön Cam Muayenesi Kriterleri Ön cam bütünlüğünü bozan etiket, resim, çıkartma, yazı, boya vs. varsa mutlaka silinmeli. Aksi halde araç, 2017 TÜVTÜRK muayenesinden geçemeyecek. 3. Sürücünün görüş alanındaki cam hasarları tamir edilmeden onay verilmeyecek.

Koyu renk cam filmi muayeneden geçer mi?

Siz en koyu renge cam filmi çektirirseniz muhtemelen muayeneden önce polis sizi durdurarak bunun nedenini soracaktır. Cam filmi konusunda numara soracak olursanız 1 ve 2 numaralı cam filmlerinin muayeneden geçmesinde herhangi bir sorun yoktur.

Film vizeden geçer mi?

Cam filmi çektirmek belli kurallara uyulması halinde aracın muayeneden geçmesinde engel değildir.

Ön cam ağır kusur mu?

Araç muayene sırasında cam hasarı kontrolü sadece ön cam için yapılmaktadır. Ön camda bulunan ve sürücünün görüş alanı içinde görüşü engelleyen çatlak, kırık, aşırı derecedeki çizilmeler ağır kusur olarak tanımlanmaktadır. Bu araçlar muayeneyi geçememektedir.