Webex nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Webex nasıl indirilir?
  2. Webex nasıl kullanılır?
  3. Webex Nasıl Türkçe Yapılır?
  4. Webex ücretli mi?
  5. Webex Meeting nasıl kurulur?
  6. Webex toplantı oluşturma nasıl yapılır?
  7. Webex Meeting nasıl kullanılır telefon?
  8. Webex toplantısına nasıl katılırım?
  9. Webex Meeting kaç dakika?
  10. Webex kaç dakika?
  11. Webex Meeting nasıl açılır?
  12. Webex toplantı nasıl açılır?
  13. Webex Meeting nasıl gönderilir?
  14. Webex online nedir?
  15. Webex güvenilir mi?
  16. Webex toplantı süresi ne kadar?
  17. Webex kaç kişi?
  18. Webex kaç katılımcı?
  19. Webex toplantı nasıl başlatılır?
  20. Webex de toplantı nasıl oluşturulur?

Webex nasıl indirilir?

"Webex Meetings: İndirmeler' sayfası açılır.
  1. Webex Meetings Masaüstü Uygulaması bölümünde, açılır menüden işletim sisteminizi seçin.
  2. İndir düğmesine tıklayın.
  3. Açılan pencerede, dosyayı masaüstünüze kaydedin.
  4. İndirilen dosyaya çift tıklayın ve ekrandaki istemleri uygulayarak yükleme işlemini tamamlayın.

Webex nasıl kullanılır?

Sadece mobil telefonuna, tabletine ya da PC/laptop' una Webex Meetings uygulamasını indirmesi yeterlidir. Hoş geldiniz mailindeki activate tuşuna basıp açılan sayfadan erişim için bir şifre belirlemesi gerekmektedir. Şifre belirlendikten sonra Webex sayfasından Download tuşuna basarak uygulama indirilir ve yüklenir.

Webex Nasıl Türkçe Yapılır?

Webex Site Yönetimi'nde oturum açın ve Yapılandırma > Ortak Site Ayarları > Seçenekler öğesine gidin. Site Seçenekleri bölümünde, Webex sitesi için varsayılan dil açılır listesinden varsayılan dili seçin. Güncelle'yi tıklayın.

Webex ücretli mi?

Webex ücretsiz planımızda kullanılabilir olduğu tüm ülke ve bölgelerdeki mevcut özellikler kümesi şöyledir: En fazla 50 dakika sürecek toplantıları destekler. En fazla 100 katılımcı destekler. Masaüstü, uygulama, dosya ve beyaz tahta paylaşım seçeneklerini destekler.

Webex Meeting nasıl kurulur?

Konuk olarak katılmakiçin:
  1. Davet e-Cisco Webex Meetings Online açın. ...
  2. Toplantınız için Katıl kutusuna tıklayın.
  3. Toplantıya katılma sayfası görüntülenir.
  4. İsminizi girin (Toplantının Katılımcı panelinde görünecek addır), e-posta adresinizi ve toplantı parolasını (gerekirse) girin.
  5. Katıl düğmesine tıklayın.

Webex toplantı oluşturma nasıl yapılır?

sitenize Cisco Webex Toplantı Planla öğesinin yanındaki açılır oka tıklayın ve ardından Bir Toplantı Planla öğesiniseçin. (İsteğe bağlı) Kayıtlı toplantı şablonlarınız varsaToplantı şablonlarından biriniseçin.

Webex Meeting nasıl kullanılır telefon?

Hesap olmadan Webex uygulamasını açın ve Webex Meetings Katıl öğesinedokunun. Kişisel Toplantı numarası URL'sini girin, adı ve e-postanızı girin ve Katıl'a dokunun. iOS aramanız ile kendi veya son katıldığınız Kişisel Toplantı Odalarını arayabilirsiniz. Katılmak için arama sonuçlarından toplantıya dokunun.

Webex toplantısına nasıl katılırım?

Uygulamaya mikrofon ve kameranıza erişim izni ver olduğundan emin olun. Toplantıya katıl öğesinitıklatın. E-posta davetiyenizi açın ve toplantıya katılma zamanı geldiğinde Toplantıya Katıl bağlantısını seçin. İsminizi ve e-posta adresinizi girin ve Toplantıya Katıl öğesiniseçin.

Webex Meeting kaç dakika?

Planlanan tüm Cisco Webex Video Platformu oturumları için maksimum çalışma süresi 24 saattir. Bunun istisnası, 12 saat ile sınırlı olan kişisel toplantı odası toplantılarına Cisco Webex Video Platformu.

Webex kaç dakika?

Webex'e oturum alarken size bir sunucu lisansı, Kişisel Oda ve Webex sitesiatamız. Şunları şunları şunları sildi: En fazla 50 dakika sürecek toplantılar planla. Toplantıya 100'e kadar kişi davet et.

Webex Meeting nasıl açılır?

Cisco Webex Meetings uygulamasıyla SSO hesabında oturum açmak için: Cisco Webex Meetings uygulamasını başlatın. Oturum aç'a dokunun. Toplantı sahibi hesabınızla ilişkili e-posta adresini girin, ardından İLERİ'ye dokunun.

Webex toplantı nasıl açılır?

sitenize yönelik Kişisel Toplantı Cisco Webex açılır oka tıklayın ve Masaüstü uygulamasını kullan veya Web uygulamasını kullan'ı ve ardından Bir Toplantı Başlat'ıseçin. Toplantı açıldıktan sonra ses ve video seçenekleriniziseçin.

Webex Meeting nasıl gönderilir?

Microsoft Outlook'ta Ana Plan şeridinden, Grup'> Toplantı Planla'ya Webex gidin. Kime seçeneğine tıklar ve toplantıya davet etmek istediğiniz kişileri seçin. Bir Konum ekleyip Gönder düğmesine tıklayın. Davet ettiğiniz kişilere toplantı daveti göndermek için Gönder'i seçin.

Webex online nedir?

Cisco WebEx, çevrimiçi toplantılara, uzaktan desteği, Web- ve çevrimiçi olaylar ile birlikte çalışmalara çözüm getirir. Dokümanlarınızı paylaşmaya, kullanıma veya masaüstünüzü eş zamanlı olarak başkalarının da kullanmasına izin veriniz.

Webex güvenilir mi?

Çevrimiçi iş birliği, toplantıları planlamaktan katılımcılara içerik paylaşma izni vermeye kadar çok seviyeli güvenlik sağlamalıdır. Webex Meetings Paketi güvenli bir ortamdır; bununla birlikte iş birliği için açık bir yer olacak şekilde de yayılız.

Webex toplantı süresi ne kadar?

Cisco Webex Video Platformu olmak üzere 24 saattir.

Webex kaç kişi?

Yalnızca sesli konferans olarak planlanan bir toplantı çevrimiçi bir toplantı Webex, çevrimiçi toplantıya katılacak katılımcı sayısı 25 ile sınırlıdır.

Webex kaç katılımcı?

Webex site yönetimi ve Cisco Webex Control Hub ile yönetilen Webex sitelerindeki her hizmet için katılımcı sınırlarını görüntüleyebilirsiniz. Cisco Webex video platformu sürüm 1.0 kullanıcıları için belirtilen katılımcı sınırı aşıldıktan sonra ek 25 katılımcıya izin verilir.

Webex toplantı nasıl başlatılır?

Kişisel Toplantı Odası Toplantısı Başlatma sitenize yönelik Kişisel Toplantı Cisco Webex açılır oka tıklayın ve Masaüstü uygulamasını kullan veya Web uygulamasını kullan'ı ve ardından Bir Toplantı Başlat'ıseçin. Toplantı açıldıktan sonra ses ve video seçenekleriniziseçin.

Webex de toplantı nasıl oluşturulur?

sitenize Cisco Webex Toplantı Planla öğesinin yanındaki açılır oka tıklayın ve ardından Bir Toplantı Planla öğesiniseçin. (İsteğe bağlı) Kayıtlı toplantı şablonlarınız varsaToplantı şablonlarından biriniseçin.