DenizBank ticari kredi faizi ne kadar?

İçindekiler:

  1. DenizBank ticari kredi faizi ne kadar?
  2. Denizbank nefes kredisi ne kadar?
  3. DenizBank işletme kart ne işe yarar?
  4. Ticari kredi faizleri ne kadar?
  5. Işletme kart bakiye süpürme işlemi nedir?
  6. Deniz Bank Ticari Kart Nedir?
  7. Bonus Business kart kimlere verilir?

DenizBank ticari kredi faizi ne kadar?

Özellikleri. Aylık faiz oranı %1.98'dir. Kullanılan gün üzerinden hesaplanan faiz, aylık olarak hesabınıza tahakkuk eder.

Denizbank nefes kredisi ne kadar?

Proje kapsamında kullandırılacak kredilerde uygulanacak faiz oranı yıllık % 7,5 olacaktır. Program kapsamında kullandırılacak krediler 2020 yılında anapara ve faiz ödemesiz (6-8 ay süre), 2021 yılında aylık eşit taksit ödemelidir. (12 ay vade).

DenizBank işletme kart ne işe yarar?

İşletme Kart farklı ürün özellikleri ile bir kredi kartından daha fazlası: Ticari ve kişisel alışverişlerinizde kullanabileceğiniz, taksit ve öteleme kampanyalarından yararlanabileceğiniz Ticari Kredi Kartı, ... 36 aya varan vadelerle evraksız ve formalitesiz kullanabileceğiniz Eşit Taksitli veya Sezon Ödemeli Kredi'dir.

Ticari kredi faizleri ne kadar?

Ticari Krediler Faiz Oranları
Kredi Türü1-12 Ay13-24 Ay
TL Taksitli Ticari Krediler (Aylık)2,00 %2,00 %
TL Ticari Taşıt Kredisi (0 km) (Aylık)1,85 %1,85 %
TL Ticari Taşıt Kredisi (2.el) (Aylık)1,85 %1,85 %
TL İşyeri Kredisi (Aylık)1,80 %1,80 %
5 satır daha

Işletme kart bakiye süpürme işlemi nedir?

Otomatik süpürme hizmetimiz, Bankamız nezdindeki ticari nitelikli vadesiz TL ve YP hesap bakiyelerinin talebiniz doğrultusundaki bir saatte veya gün içerisinde birden fazla seferde sistem tarafından otomatik olarak merkezi bir hesaba aktarılması hizmetidir.

Deniz Bank Ticari Kart Nedir?

DenizBank Business Card ile şirketiniz adına yapılan yurtiçi ve yurt dışı tüm harcamaları nakit taşıma riski olmadan karşılayabilirsiniz. ... Şirket yönetici ve çalışanlarının yurtiçi ve yurtdışında işle ilgili tüm harcamalarını yapabilecekleri, şirketle ilgili harcamaları kontrol altına alabilecekleri kredi kartıdır.

Bonus Business kart kimlere verilir?

Bonus Business Card, küçük ve orta ölçekli şirketlerin sahipleri ve yöneticileri ile çalışanları için tasarlanmış özel bir kredi kartıdır. Bonus Business Card ile kesintisiz müşteri hizmetlerinden yararlanabilir, şirket harcamaları için kartınızı kullandıkça bonus kazanırsınız.