Ayşegül Günay Hercai den ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Ayşegül Günay Hercai den ayrıldı mı?
  2. Hercai deki kız kimdir?
  3. Hercaide Azra karakteri kim?
  4. Hercai Gönül azat neden ayrıldı?
  5. Hercai Harun dizide kim?
  6. Hercai deki Azra'nın gerçek ismi ne?
  7. Hercai diziye kim giriyor?
  8. Ebrar Alya Demirbilek Hercai den ayrıldı mı?
  9. Hercai Hazara ne oldu?

Ayşegül Günay Hercai den ayrıldı mı?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ATV'nin Mia Yapım imzalı dizisi Hercai'de flaş bir ayrılık daha yaşanacak. Finale doğru yaklaşan dizide Füsun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayşegül Günay ekibe veda edecek. Usta oyuncu 68. bölümde diziden ayrılacak.

Hercai deki kız kimdir?

Oya Unustası Güzel ve öfkeli bir genç kızdır Gönül. Daima duygularıyla hareket eder. Tek hayali büyük bir aşk, sevdiği gibi sevilmek ister.

Hercaide Azra karakteri kim?

Hercai'ye Azra rolüyle katılan Sera Kutlubey izleyicinin yeni gözdelerinden oldu.

Hercai Gönül azat neden ayrıldı?

Aileleri arasındaki düşmanlığa rağmen aşklarına karşı koyamayan Gönül ile Azat, aşklarını yaşayabilmek için Mardin'den gitmeye karar verdiler. Böylece Gönül ve Azat, arabaya atlayıp birlikte bir yola çıktılar ve bu şekilde diziden ayrılmış oldular.

Hercai Harun dizide kim?

Hercai'de canlandırdığı Harun karakteriyle adından söz ettiren Ahmet Kayakesen'in oyunculuktaki başarısıyla adından söz ettirirken yakışıklılığıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. AHMET KAYAKESEN KİMDİR? Ahmet Kayakesen yılında İzmir'de doğmuştur.

Hercai deki Azra'nın gerçek ismi ne?

ATV'nin fenomen dizisi Hercai'ye Azra rolüyle katılan Sera Kutlubey dikkatleri üzerine çekti. Sevilen dizi Hercai'de eski sırlar ortaya çıkarken, yeni gelişmeler de yaşanıyor. Dizide Azra karakterine hayat verecek olan Sera Kutlubey, sosyal medyada gündem oldu.

Hercai diziye kim giriyor?

Bu iki ismin yanı sıra Hercai oyuncuları arasında; Ayda Aksel, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, Servet Pandur, İnci Şen, Eda Başlamışlı gibi isimler alıyor. Diziye yeni sezonda ise Doğan Bayraktar, Aslan Aslanbey karakteriyle dahil oldu.

Ebrar Alya Demirbilek Hercai den ayrıldı mı?

Hercai dizisinde 50 bölüm boyunca rol alan çocuk yıldız Ebrar Demirbilek projeye veda etmeye hazırlanıyor. Demirbilek'in Mardin'deki çekimler nedeniyle eğitim hayatı aksadığı için bu kararın alındığı öğrenildi. Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterine can veren Ebrar Alya Demirbilek henüz sadece 8 yaşında.

Hercai Hazara ne oldu?

Hükmü babasından sonra gelir ve herkesi bağlar. Dürüst, çalışkan, metanetli, sevilen, sayılan, güven duyulan bir adamdır. ATV ekranlarında yayımlanan Hercai dizisinin yeni bölümünde silahlar patladı ve göğsünden vurulan Hazar Şadoğlu, ölerek diziden ayrıldı.