Hafta sonu açık noter var mı?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu açık noter var mı?
  2. Pazar günü izmir'de nöbetçi noter var mı?
  3. Cumartesi Pazar noterler açık mı?
  4. 15 Temmuz 2020 nöbetçi noter var mı?
  5. Temmuz'da noterler açık mı?
  6. Nöbetçi noter çalışıyor mu?

Hafta sonu açık noter var mı?

Hafta sonları saat 10.00-16.00 saatlerinde açık olacak nöbetçi noterliklerde, salgın tedbirleri de uygulanacak. Nöbetçi noterlikler, Türkiye Noterler Birliğinin internet sitesinden öğrenilebilecek.

Pazar günü izmir'de nöbetçi noter var mı?

İzmir Hafta sonu Nöbetçi Noterler; Cumartesi ve Pazar günleri saat 10:00 – 16:00 aralığında hizmet vermektedir.

Cumartesi Pazar noterler açık mı?

Türkiye genelinde 119 noter, bu hafta sonu hizmet verecek. Nöbetçi noterlik uygulaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında noterlik hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı yürütülmesi amacıyla tarihinde başlatıldı.

15 Temmuz 2020 nöbetçi noter var mı?

Yarın, yani 15 Temmuz Perşembe günü noterler açık olacak sorusu merak edildi. Resmi tatil olan 15 Temmuz'da kamu çalışanları izinli sayılacak. 15 Temmuz'un resmi tatil olması dolayısı ile nöbetçi noterler ve noterler hizmet vermeyecek. Noter işlemi olan vatandaşlar 16 temmuz cuma günü işlemlerini tamamlayabilecek.

Temmuz'da noterler açık mı?

Noterler 19 Temmuz saat 12.30'a kadar açık olacak. Yarım gün resmi tatil olduğun için tüm noterler saat 12.30'dan sonra kapalı olacak.

Nöbetçi noter çalışıyor mu?

Noterler, Cumartesi ve Pazar günleri devlet kurumu olmasından dolayı hizmet vermemektedir. Ancak Nöbetçi noter uygulamasıyla saat 10:00-16:00 arasında açık olan noterlere ulaşabilirsiniz.